Bug / Oyun hatasi TR4-6 Serverinde oyuna girilmiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SeGA(TÜRK) tarafından 2 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TR4-6- serverinde oyuna girmiyor girse bi yaratıga sıkıyon 20 saniye sonra ateş ediyor lag dolu adminler bişey yapın oyuncular chatte coştu cmler banlamaya yetişemiyor lütfen buna bir çözüm bulun..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Eylül 2018
  2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Daha önce diğer hesabınızla yine aynı başlıklı bir konu açmıştınız. Bizde düzeltmiştik. Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz? Bu şekilde insanları kışkırtmaya ve yaşadıkları şehirden ötürü aklınızca yargılamaya hakkınız yok. Bunu tekrar yaparsanız daha ağır ceza alacaksınız.

Sorunuza gelince, donma kasma sorunlarını gerekli yere ilettik.

İyi forumlar.

3. Cm serverde aşırı lag var. Çabuk olun şuan oyuncular ana bacı yapıyor, azönce 28 kişi hunharca banlandı.

4. Arkadane yaptı bilmiyorum ama Oyun kaç saatir böyle bi açıklama yok. TP Şeref desteklerini bosuna aldım galiba. Bir bu haftasonum vardı. Bir zahmet o ''yetkililere'' söyleyin Oyuncuyu sadece para kazanma aracı olarak görmesinler. Hiç değilse bir açıklama yapın forumdan. Bu ne arkadaş ya

5. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Sorunun farkındayız, konu ilgili birme iletildi. Sorun üzerinde çalışılıyor, kısa sürede düzelmesini bekliyoruz.

İyi forumlar.

6. *** çözümü buna yazdım

7. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Forum içinde link paylaşımı yapmak yasaktır. Mesajınızı düzenledim, lütfen tekrarlamayınız.

İyi forumlar.

8. Birçok oyuncu bilgiye erişemiyor. Bazıları sorunu kendi netinde pcsinde arıyor. Ne oyun içinde ne Forumda bununla ilgili bir bilgilendirme yok. Asıl büyük sorunlardan biri bu. Almanya ile aramızda aracı yok.

9. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Bu sorunla ilgili açılan her konuda, oyunculara teknik birime sorunun iletildiği söylendi. Almanya ile aranızdaki aracı biziz ve sorunun farkındayız. Konuyu teknik ekibe ilettik, sorun üzerinde çalışılıyor.

İyi forumlar.

10. deseniz tr1 le tr5 de ayni olacak az bir oyun zevki vardi oda gidecek

11. Hiç sorma bir süredir TR1 serverinde genel bir sorun yoktu ama forumda ki bildirimler canımı sıkmaya başladı.

Bir yandan da heyecanla bekliyorum birleşmesini.Ama nasıl kaldıracak tr1 ve tr5 serverini.

Oyun eğer oynanabilirse bütün x6 haritalarda her gün savaş olacak :D

12. Maalesef tr6 sunucusunda almış olduğum %50 tp ve %50 şeref destekleriyle 20 hades anca dönebildim. Kafamda 70 hades dönmek vardı...

13. yetkililer haftasonu tatillerini yapıyolar hiç birbirimizi kandırmayalım şimdi diyorlardır enayiler bu haftada para yatırdılar tp şeref çektiler harbiden bunlar maldır diyolarlardır buna emınım çünkü açıklama yapacak bi tane yetkili yok forumda oyunda adamlar tatilde server birleşti nasıl olsa amann boşverin gerisini diyolardır ...

14. server birlesmesi olmasi gerekdi o kesin cunku oyuncu kalmadi darkobrit oyuncu kazanmaya yonelik hic bir calisma yapmadi tam tersine kayip etmeye yonelik calismalar yapti eskiden oyuncu alirdik klana onun irislerini alirdik full yapardik arkadas urisi ceker savasina bakardi simdi oyle degil oyun pahali birde herseyi sansa dokturler ha sayilsal oynamasin ha kapi yapmisin matik ona geldi bot lara ses cikarmadi vip indirim katlayici satacam diye sonuc bu oyunda kimse yok

simdi serverler birlesdi tr 1 de oynuyorum 9 yildir cok ara verdim simdi de oynamiyorum aslinda eskisi gibi oyunda aksiyon yok bot kapati fair play dedi iki gun sonra parali bot yada alis veris yapan hesaplari acdi

oyunun son hali bu ha basarili olurmu bilmem ama sizler icin isallah donma olmaz devam edersiniz

15. Merhaba,

Açtığınız konunun durumuna göre bilgilendirme yapılmaktadır. Merkez Ekibe gerekli raporlamalar yapıldı. Sunuculardaki lag problemleri , bağlantı kopma sorunları ve diğer problemlerin hepsinin farkındayız. Şuan çözüme kavuşmasını bekliyoruz ve sizlerin daha çok mağdur kalmamasını umuyoruz. Bildirimler yapıldığından dolayı , sizinde bilgilendiğinizi umuyorum.

İyi forumlar.

Merhaba,

Hafta Sonu her işin tatili olduğu gibi , burada gerçek sorumluluk sahibi olan ve çalışan insanlarında herkesin tatili olduğu gibi doğal bir hakkı vardır. Buna karşılık kimsenin bir şey deme hakkı yoktur diye düşünüyorum.
    Kullandığınız üsluba dikkat ediniz lütfen, aksi durumda ceza alacaksınız.
    Oyun ortamında ve genel anlamda serzenişte bulunduğunuz durumlar için kendinizi küçük ithamlar kullanmanız gerekmez.
    Asıl oyunla ilgili teknik problemler çözüldüğünde, diğer problemler içinde gereken yapılacaktır.

İyi forumlar.

16. yav akdeniz aynı oyunu oynuyoruz insanlar yüzlerce binlerce lira yatırıyolar ve sen haftasonu onlarında hakkı diyosun elbette hakları ama 5 veya 10 kişi tatil yapacak diye binlerce insanı magdur etmek nedir peki bu yetkili kişiler maaşlarını bizim yatırdıgımız paralardan almıyorlar mı nasıl bu kadar rahatsınız ben vip indirim tp şp çekcem kapı yapayım diye ama oyun donacak lag olacak vs ee neymiş admınler bilmem kımler tatil yapacaklarmış ben uslubuma dikkat edecekmişimde bilmem ne adam olmazsınız adam olmazlar bu kadar

17. Saygı değer forum işçisi... Ben oyunu bıraktık sonra sizin bu saygı değer forumda görevli bir işçi olarak işe başladığınızı fark ettim...

Acemi olduğunuz konusunda şüpheye yer yok :)

Saygı değer forum üyemize verdiğiniz içi boş ve anlamsız cevabınızda ki dikkatimi çeken bir bölümü burada arkadaşlarımızın huzurunda analiz etmek isterim...

Bunu tekrar yaparsanız daha ağır ceza alacaksınız.

Bu yazdığınız açıkça bir tehdittir!

Burada yazılması gereken böyle olmaması gerekirdi... Amatörce ve üzücü bir durum...

Aynı hatayı tekrarlarsanız tekrar ceza alacaksınız/alırsınız/vermemiz gerekecek gibi olması gerekirdi...

Daha ağır ceza alacaksınız gibi bir ifade kullanılması uygun değil...

Siz ceza miktarı belirterek bir forum üyesini tehdit edecek şekilde uyarmaya hakkınız yok!

Hangi hakla bir forum üyesine bu şekilde yaklaşabiliyorsunuz ?! Haddinizi bilin!

18. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Yaklaşık yarım saattir forumda yazdığınız 5-6 konuda moderatorleri aşağılayıcı bir tavır takınıp, hakaret edip, forum görevlilerini gereksizce eleştiriyorsunuz. Bizim işimizi bize öğretmeyiniz, forum görevlisi hangi kelimeyi nasıl kullanacağını, yazdıklarının uygun olup olmadığını size soracak değil asıl siz haddinizi bilin.

Eğer bir şikayetiniz var ise bunu destek birimine iletmeniz lazım, yazdığınız konularda forum görevlilerine karşı üslupunuz ve hakaretleriniz nedeniyle gerekli cezai işlem uygulanmıştır.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Eylül 2018
  19. -gemi2012-

-gemi2012- User

mademki yetkilileriniz haftasonu tatil yapıyolar ve 7/24 online bir oyunda bunu yapmayı hak görüyorsunuz öyleyse haftasonu yapyığınız etkinlikleri hafa içi yapın bakalım sorun olduğu zaman ne kadar kısa sürede çözülecek hep beraber görelim:rolleyes:

Tatlı_Kız bunu beğendi.
  20. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

O üyeyi o şekilde uyarmam gereken bir durum var ki öyle yazmışım.

Ayrıca kusura bakmayın da forumda nasıl yazacağımızı özellikle de sizden ögrenecek değiliz. Foruma ne zaman girseniz modlara sataşıp şikayet etmekten başka birşey yaptığınizi görmedim. Mod arkadaşımın söylediği gibi bir şikayetiniz var ise destek birimine yazınız.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.