Öneri TR4 bomboş server sayısı azaltılsın mı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ßáţŪ~ΒΆΒΆ1940 tarafından 26 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Server sayısı azaltılmalı mı?

1. Evet

55,6%
  2. Hayır

44,4%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bir an önce sunucular birleştirilmeli bence, en azından maksimum 2-3 tane tr sunucusu olmalı. Lütfen üst düzey adminlere bildirin. Gerçekten sıkıldım oyundan. Oyun bomboş. Geceleri irisler 5-6m den gidiyor. Eskiden neydi öyle 150-200mden iris alırdık. O zevki istiyorum artık. Böyle giderse klanca bırakacaz gibi duruyor oyunu.

2. Ben çok karşıyım. Yeterince kalabalık bir sunucuda oynuyorum. Tek başıma ne zaman savaşa gitsem en az 2 kişiyle mücadele etmek zorunda kalıyorum ve ayrıca Cubikon lar falan çok nadiren boş kalıyor. KESİNLİKLE OLMAMALI !

3. Bildiğim kadarıyla sunucu birleştirme çalışmaları zaten başladı. Yani bu isteğiniz şu an gerçekleştiriliyor.

4. Sen kalabık bir serverde oynuyorsun. Benim ki bomboş. Ne yapacağız o zaman kardeşim? Benim günahım ne?

5. Tek yazan sen değilsin. Forumdaki server ler boş diyenleri toplarsak adeta bir dolu server ortaya çıkıyor. Birbirinizi bulamıyor olabilirsiniz :) . Senin günahın elbette ki yok. He eğer böyle bir şey olacaksa seçenek falan sunulması gerekir. Çünkü biliyorum ki kalabalık olduğu zaman yine şikayetçi olunacak konular var. İnşallah yapılacak şeylerden herkes memnun olur (Açıkçası, özellikle bu yönetim varken son 2 yıldır buna inancım kaldığı söylenemez.) .

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.