tr4 chat sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JackSparrov tarafından 28 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tr4 chat gitti gelmiyor. Oyunu başka tarayıcıda denedim yine chat bozuk. Genel bi proplem olabilir mi? Tr4-Tr6 da oynayıp chati çalışan varsa bilgilendirsin lütfen.

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konunuz üzerine sunucuya bağlanıp chati denedim ve bir sorunla karşılaşmadım.

Lütfen sohbet sunucusuna bağlan diyerek tekrar deneyin.Chat pencere yenileme tuşuna bir kaç kez basıp deneyiniz lütfen.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Ağustos 2018
  3. bende de aynı sorun var bende de yok chat tr4'teyim..

yeniledim ama yine aynı kaldı

4. bende de aynı sorun var bende de yok chat tr4'teyim.. +1

5. +1 bendede aynı sorun var

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen ard arda mesaj yazmayınız. Mesajlarınızı birleştirdim.

İyi forumlar.

Merhaba,

Sorunu yetkili birimlere ileticem. Lütfen sabırlı olunuz.

İyi forumlar.

7. KrisTaL

KrisTaL User

8. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

TR4 Chatine şikayetiniz üzerine girdim ve bende chatte sorun yok önceki serveriniz tr4 müydü tr6 mı?

İyi Forumlar.

TR4-TR6 CHATİ

Tatlı_cadı86 bunu beğendi.
  9. Aynı sorun mevcut.

asifener1 ve carljhonson15 bunu beğendi.
  10. fbdelisi10

fbdelisi10 User

Bot kulllananlarda olan bir sorun :)

11. ceyceycaki

ceyceycaki User

ADAM GİBİ OYUN OYNAYAMIYORUZ ALMANYA İLE İLETİŞİME GEÇİN BİLDİRİN NE YAPIYORSANIZ YAPIN BÖYLE İŞ Mİ OLUR GEREKSİZ KONULARDA ADMİNLER HEP BURALARDA ŞİMDİ GÖREV ZAMANI GERÇEK BİR SORUN İLE İLGİLENİN LÜTFEN

12. :D :D :D hiç güleceğim yoktu :)

13. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Tr4-Tr6 chatinde sorun olanlar modemi kapatıp açınız, chat boşluk şeklinde olursa chatin hemen sağ üstünde yenile butonu var oraya 2-3 kez arka arkaya basın ve bekleyin chatiniz düzelecektir.
    Düzelmemesi durumunda supporta mail atarsanız garanti çözüme ulaşmış olursunuz bunun Almanya ile alakası olamdığını belirtmek isterim.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.