TR4 e girilmiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve dogu2333 tarafından 1 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. dogu2333

dogu2333 User

her tarayıcıdan denedim hesabıma girince yükleniyor diyor yüklenmiyor yardımm

2. Merhaba,

Öncelikle antivirus programını kapatıp girmeyi deneyiniz.

Eğer olmaz ise bağlantı sorunlarınız ile ilgili buradan yardım alabilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. dogu2333

dogu2333 User

hepsini denedim olmadı

4. Merhaba,

Şu an şahsi olarak denedim hiçbir sorun gözükmedi. Gayet normal bir şekilde çalışıyor tr4 sunucusu. Sanırım sizin kendi bilgisayarınızla alakalı bir program.

İnternete bağlı olan tüm programları kapatın, tarayıcınızı temizleyin çerezler dahil. Sonra girmeyi deneyin.

İyi forumlar.

5. dogu2333

dogu2333 User

Hicbir tr sunucusuna girmio internet explorerden girio gunluk bonus yazisi gelio tamam diorum hicbir veri alinamadi gibi bisi dio

Sorun internetimde heralde tabletimdende girmio interneti wifisini kullanarak

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Şuanda bende denemiş bulunmaktayım sorun internetinizde bence de . Acaba antivirüs programınız kapalı mı bilgisayarda ?

İyi forumlar

7. dogu2333

dogu2333 User

kapattım yine olmadı foto atayım [​IMG]

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Mesajınızı düzenlemiş bulunmaktayım lütfen bir dahakine link vermeyelim ,yasaktır. Ve advanced system care ile bilgisayarınızı onarıp tekrar deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

9. dogu2333

dogu2333 User

özür dilerim gerçekten bilmiyordum tamam şimdi deneyip size bilgi vereceğim

olmadı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Mart 2015
  10. KARANLIK

KARANLIK User

11. dogu2333

dogu2333 User

hiçbir tr serverine giremiyorum hepsini yaptım

12. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Sisteminizden kaynaklı bir hata olabilir çünkü şuanda tr4 bağlandım ve bir kaç tanede deneme amaçlı görevde yapmış bulunuyorum. Sisteminizi lütfen tekrardan kontrol ediniz.

İyi Forumlar

13. dogu2333

dogu2333 User

ama tabletimden giriodu şimdi girmio hiçbi tr serverine internet explorerden bazen girio tamama basıorum yine gidio hotspot shield kullanınca bazen girio

14. Sorun servis sağlayıcınızda olabilir.Örneğin ben evde değilken telefon internetimi Laptop'a bağlayıp oyuna girmeye çalıştığımda çoğu zaman giremiyorum fakat evdeyken hiçbir sıkıntı olmuyor.(Fiber İnternet kullanıcısıyım.)
    Servis sağlayıcımda sorun yok diyorsanız, aynı sorunu yaşayan bir oyuncu format atacağını yazmıştı.Siz de deneyebilirsiniz.

15. dogu2333

dogu2333 User

sorun internetimde bencede modemi resetleyip denesem bişi olurmu acaba?

16. Bir deneyin derim tabii sıkıntı çıkmazsa.Ama servis sağlayıcınızı arayıp hız testi yaptırmanızı da tavsiye edebilirim.

17. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Reset sattıktan sonra tekrar kurulum yapmanız gerekecektir..

iyi Forumlar.

18. dogu2333

dogu2333 User

modemi resetledim fln yine olmadı hızımıda test ettim normal bi tr lere girmio tr 1 e fln da girmio off

19. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Şuanda girebilmekteyim . Sorun sizin bilgisayarınızda , bence format atsanız fena olmaz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.