TR4 Eic Çaresiz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WTUlucTR tarafından 8 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Flood üst üste mesaj yazmak demektir mesajlarınızı birleştirdim.

Konu sahibi sizsiniz, başka sorunuz var ise cevaplayalım eğer yok ise konuyu kilitleyelim ?

İyi forumlar.

2. WTUlucTR

WTUlucTR User

Şimdilik Yok fakat ilk işim mmo ya geçmek olucak şimdilik konu açık dursun yeterli

3. kardeşim ben de tr4 eicim ben 2-3 2-4 te adam arıyorum kastırayım diye bulamıyorum ★MAMMA●MİA●!★ ekle bni görürsem yardım ederim bu arada biz de boş durmuyoruz ben adam bulamıorum 1-3 1-4 3-3 1-7 de bunu da bil yani oraya geçsen yine aynı olacak :)

4. WTUlucTR

WTUlucTR User

hocam vallahi ben mmo geçtim elimi kolumu sallaya sallaya adamları kesiyorum (arkadaşlarla) arada bi kaç tane sağlam adam çıkıyor ama adam öldürme görevlerini yapamazdım şimdi azar azar bitirmeye başladım bile (yinede eklesen hiç fena olmaz :) )

Son düzenlenen: 9 Temmuz 2018
  5. ooo geçcen o işi artık düşmanımsın nefes almak yok aga sana pişman edicem :) ;) iyi oyunlar ..

6. WTUlucTR

WTUlucTR User

istek attım kabul et bari sonra kesersin :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.