TR4 KLAN ARIYORUM ^^

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve IMBACKBITCHEZ tarafından 6 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Konu basliginda oldugu gibi klan ariyorum yaklasik 2-3 yillik bir oyuncuyum fakat bazi durumlar geregi hesabi satmak zorunda kaldim ve emegimle,gayretimle hesabimi cokta iyi olmasada iyi yere getirdim.Durum soyle; 15 lvl 95min tp 2 iris lf3 /hiz full bo2 lerim 5 tanedir.Baska bi ogrenmek istediginiz birsey olursa burdan ulasabilirsiniz.Eski YER6 Klani oyuncusuyum fakat eskilerden kimse kalmamis ve ustune ustun bhepsi egolu insanlar olmus cikmis ulastigimda bakariz filan diye gecistirdiler.Tek istedigim iyi,guzel bir ts ortamli klan ve herkes gibi fullenmek. :)Edit:Sirketim VRU

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Konunuzu ; Klan Arama Kriterleri konusundaki forma uygun olarak düzenleyiniz

Ek olarak , Forum Kuralları gereği Konu başlığının tamamını büyük yazmak yasaktır , Dikkat ediniz

İyi Forumlar

3. Mobilde olmamdan oturu+kullandigim uygulama satir basi yapmadigindan boyle bir sikinti oldu.Bence ilgilenenlerin anliyacagi duzeyde yeterince .

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Anlıyorum ancak , Kurallar bunu gerektirmektedir.

Bilgisayara geçtiğinizde düzenleyebilirsiniz

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.