tr4 oyun içi ne yapmaliyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hadibe1508 tarafından 2 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hadibe1508

hadibe1508 User

Arkadaşlar bende gemi olarak leonov var saatte 3000 civarı uridum kasabiliyorum kendi x-4 haritamda 6 flax 2 iris var 6 lf3 , 4 bo2 var eksralar kısmi tam 12.5 mil verdi var skylab geliştiriyorum ve 115.000 uridum var bundan sonra nasıl oynamaliyim ve bu 115.000 uri ile ne almalıyım

Arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Haziran 2014
  2. Öncelikle hangi serverda oynuyorsun? Onu söylersen yardımcı olabilirim.

3. Merhaba ,

Bence bir süre daha uridium biriktirmeye devam edin. Bu arada kredi biriktirip açık arttırmadan LF-3 , B0-2 , Hız ve İris gibi eksiklerinizi tamamlayama çalışın. Belli bir ekipman olmadan gemiyi bence değiştirmeyin. x-1 , x-2 , x-3 ve x-4 haritalarında Leonov gemisi çok işinize yarayacaktır. Eski haritalarda zorlanmadan yapabileceğiniz görevleri yapmaya çalışın. Ayrıca normal zamanda x-3 ve x-4 haritalarında zorlanmadan imha edebileceğiniz npc'leri imha ederek kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. Uri ile lf-3 al veya arge yap derim

Yaklaşık 10 lf-3 10 bo-2 olunca goliye geç yeni haritada kasıl .

- Ben 6 flax 9 lf-3 6 bo-2 goliyle gayet iyi kasılıyorum

5. bana arkadaşlık at kasayım seni
    ĄČΙΜΔŜĪŻ_ȘΑẂΆŞĆÎ

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.