Duyuru Tr4 SULT4N|S£NC£R VE TAYFASI (SSVT) klanı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SULT4N|S£NC£R tarafından 19 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MADDİ DESTEK İÇİN KLAN ARIYORSAN SAYFAYI TERKET.

Klan Serveri : Tr4
    Şirket : MMO
    Klanın TAGI : (SSVT)
    Klanın Adı : SULT4N|S£NC£R VE TAYFASI
    Üye sayısı: 4
    Klan Rütbesi : 217(4 kişiyle şimdilik!)
    Vergi oranı : %0 (daima 0 kalacaktır)

Üyelerde Aranan Şartlar :

-14 lv üstü olmalı
    -14 yaşından yüksek olmalı
    -Mikrofonu olmalı
    -Dürüst , akıllı , uzlaşmacı , çocuksu davranışlardan uzak olmalı

Klanla iligli bilgiler :

KURALLAR :
    -Oyun içi taşkınlık yasak
    -kendinizden güçsüz sirketinizden kişilere saldırmak yasak
    -Şirketten denginiz size saldırmadığı müddetçe ona saldırmak yasak
    -tartışma durumunda saldırganlık yasak uzlaşmacı olun.

Öncelikle herkese merhaba ben tr4 de az buçuk tanınan birisiyim ve oyunculuğum boyunca uzun soluklu sadece bir klanda bulundum.Fakat darkorbitin yaşayacağı yenilikler gerek bu yeniliklere bağlı oyuncu artışı serverleri yavaş yavaş dolduracağına inanıyorum.Bu durumda tr4 için konuşacak olursak oyuncuların ilk 10 veya 20 klanın tekelinde dolaşmalarını hoş karşılamıyorum.Bu yüzden klan kurmaya karar verdim ve başarıya ulaşacağıma inanıyorum.

Klan için konuşacak olursak , klanımızda beşli rütbelendirme sistemi bulunmaktadır.Bunlar , Eşbaşkan , İstasyon başkanı, üye sorumlusu, diplomat ve divan üyesidir. Hepsinin yetkileri birbirinden farklıdır.

Vergi yok nasıl yardımcı olacaksınız dediğinizi düşünerek bunada cevabımı vereyim.Klan yoldaşlarıma herhangi bir maddi desteğimiz olmayacaktır ama görev, baskın vb. şeylerde yardım edeceğimize şüpheniz olmasın.Üstelik ben bu oyundaki maddi ödemeleri soygunculuk olarak gördüğümden vergiyi 0 a çekiyorum.Oyunda gayet bariz bir şekilde maddi yardım almadan gelişilebiliyor.

İsterseniz raidcall adresimize gelip beni şahsi olarak tanıyıp başvurabilirsiniz.

DOĞRU DÜŞÜNÜN İYİ KARAR VERİN.

İyi oyunlar.

[ИΛ√Y] Donanma Komutanlığı klanı ile birleşime gidilmiştir, klan kapatılmıştır konunun kilitlenmesi uygundur teşekkürler.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Haziran 2015
  2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.