TR4 TR6 serverlarında aşırı lag

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yakup59-2 tarafından 23 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yakup59-2

yakup59-2 User

Tr6 Tr4 serverında aşırı derecede lag var. Bi müsait olunca oynıyalım diyoruz ondada zaten lagdan dolayı, donmadan dolayı oyun da oynayamıyoruz. Buna bir çözüm gelmeli yani artık!

2. P*AR*S

P*AR*S User

+1

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yaşanılan durumun farkındayız ve gerekli bütün birimlere raporlar iletildi. Sorun merkez ekib tarafından çözülene kadar beklemekten başka bir çaremiz yok.

İyi forumlar.

4. Linuced

Linuced User

Bu hafta her gün x2 ödül var,1 hafta oyun yok bize maalesef..

5. 8 senedir şu oyunu oynuyorum bir kez olsun donma,bağlanma problemlerinin çözüldüğünü görmedim. Telafi falan da yapılacağı yok. En fazla enerji falan verirler. Oysa benim planlarımda uri kasmak vardı kopmaktan uri kasamıyorum onu kim telafi edecek?

neor bunu beğendi.
  6. tr4-6 serverinde oynuorum daha doğrusu oynamaya çalışıyorum :) yeminle dünyada bu kadar kalitesiz hatalı buglu laglı oyun yoktur mobil oyunlarda bile hata yok , hani şu popüler ve online sayısı fazla olanlarda isim vermek yasak ya örnek alın onları biraz !
    sözde ekstra çifte kapı etkinliği var ama ne hikmetse ortada oyun yok , oyun olsa da nerde boşa giden desteklerin tazminatları , köprü yıkılıyor beyler BUGPOİNT Pardon bigpoint (böyle bir sayfa denk geldi geçen meğer dalga geçmek için yapmışlar sayfayı bugpoint diye) yerle bir olmadan alalım bunların parasını nede olsa GİŞ'i kabul etti bunlar birşey hak iddaa edemezler anlayışındalar sanırım alternatif oyun yaparlar umarım da kurtuluruz bu külüstür oyundan .

neor bunu beğendi.
  7. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Oyuncu gözü ile baktığımda kötü bir durum farkındayım fakat ekibimizin bu konu hakkında elinden gelen bir şey yok maalesef, nasıl yok dersenizde oyundaki hataları bug şikayetleri almanya yazılım ekibi düzeltmektedir bu durumda bizler sorunları oraya iletiyoruz onlar çözüm buluyor bu en alt ve en üst olarak aynı işliyor .

İyi Forumlar.

8. Aranızda almanca ingilizce bilen yok mu?

Diğer forumlardan yazsak belki dikkate alınabilir.

TR1 & TR5 sunucusu yine pert :(

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Biz her sefer sizlerden şikayet geldiğinde ve kendimizde sizinle birlikte bu duurmla karşılaştığımızda iletiyoruz merkez ekibe. Mutlak bu sorunlarda geçecektir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.