TR4 Turuncu CM 'nin keyfiyeti.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Baba34 tarafından 11 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Baba34

Baba34 User

Sayın yetkililer,
    Bu gün saat 11.00 sularında TR4 de chatte yazılanlara bakıyordum. Aslında Chatle pek işim olmaz. Yazılanları okurum kırk yılın başı ufak tefek yazar çıkarım. Başıma gelene bakın ki:

Arkadaşın birisi tanıdık bir gemi gördü Nickinden dolayı ve seslendi 'Senmisin Hasan?' cevap veren kişi ' hayır ben Hüseyin'im' ( İsimler benzetmedir ) deyince benimde gülesim geldi ve espri olsun diye 'yanlış alarm oldu :) ' dedim ve görevli olan TURUNCU CM bana 2 saat ban attı. Sinirimden
    bir hesap daha açtım hemen ve sormak gereğini hissettim. Bana neden attın bu banı dedim ve yazışmayı tekraren bu yazışma ban'ı gerektirimi CM dedim. Cevaben : 'Ben kimsye haksız yere ban atmam, supporta söyleyebilirsin' oldu.

Support umarım burdan bu yazıyı okur ve gereğini yapar.

Yorum siz değerli emektar oyuncuların ve yetkililerin. Lütfen görevini düzgün yapan ve insanların eğlenmek için girdiği , para harcadığı ve zamanını harcadığı şu güzel oyuna yakışır görevliler ve yönetim istiyoruz.

İyi forumlar.​

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bu konuları supporta başvurmalısınız bizim yapabileceğimiz bişey yok .

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.