TR4 ve US4 sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve nighthawk_[TR]_38 tarafından 16 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

TR4 ve US4 te oynuyorum. İki hesabıma da giriş yapamıyorum. Site sürekli web sayfası görüntülenemiyor hatası veriyor. Bazı arkadaşlar sorunu yandex browser kullanarak çözmüşler ancak ben yandex yüklemek istemiyorum. Sorunun çözülmesini istiyorum.

2. webce

webce User

bende yandex yuklemedım opera yukle turbo ozellıgı ondada var 5gundur gıremıyordum tr4 de şimdi girdim nazar değmesin:)

3. ben chrome ile oynamak istiyorum. ekstra bir browser yüklemek istemiyorum. Bizim çözüm bulmamız gerekmiyor, bigpoint'in çözüm üretmesi gerekiyor.

4. webce

webce User

bak arkadaş ozaman çok beklersin acı ama gerçek bu sana her seferinde verilicek cevap cerezleri temizleyinbaşka bir browser deneyin ve supportla iletişime geçin 5 gundur bunları duyuyorum supportun da sana yardımcı olabileceğini sanmıyorum. ama opera güzel temiz yandex gibi reklam felanda gelmıyor ama sen bilirsin...

5. Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. Support denen yer bana çerezlerini temizle, başka browser dene, modemini resetle vb. şekilde yardım etmemeli. Ben bu problemin çözülmesini istiyorum. Sıkıldım artık aynı tarzda verilen cevaplardan. Moderatör arkadaşlar da lütfen aynı şekilde cevap vermesin.

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bazı üyelerimiz hala giriş sorunu yaşıyor.Ancak ben kendi denemelerimde bir sorun ile karşılaşmadım.

Durumu teknik ekibe ileteceğiz.

Sizlerden sabırlı olmanızı istemekteyiz.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.