Bug / Oyun hatasi TR5 5-1'e Atlanan Kapıların Bozuk Olması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ۩۞۩๑ѕαηcαктєρєℓι๑۩۞۩ tarafından 29 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 4-5'ten 5-1'e geçtiğimiz 3 şirketin kapısı da bozuk durumda. Hangarınız yok ise -ki benim yok- 5-x haritalarına adım atamıyorsunuz. Supporta çok yazan var ama bu sorun hâlâ devam etmekte. Lütfen çözüm getirebilir misiniz?

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba,

Sorunun farkındayız ve gerekli yerlere iletildi konu hakkında henüz bilgimiz olmamakla birlikte en kısa sürede çözülmesini umuyoruz.

İyi Forumlar.

3. Tamam farkındasınız, tamam gerekli yerlere ilettiniz ama elinizden çözülmesini ummaktan başka hiçbir şey gelmiyor mu? Ben bu konuyu açalı bir hafta olacak. Millet bu konu hakkında o kadar fazla support'la iletişime geçti ki artık gına geldi. Bu sorun kaç hafta oldu hâlâ devam ediyor. Oyunun en önemli haritalarından bazılarına geçiş sağlayan kapıların çalışmaması nedir yahu? Lütfen şu konunun umursanması ve sorunun çözülebilmesi için birazcık daha uğraşır mısınız?

İyi Forumlar.

4. Jackdaw

Jackdaw User

1 aydan fazla süredir korsan haritaları kapalı, scarp kasıyorum bol bol ama aurus yok, sandık yapacak parçalar yok, millet 2. hangarını korsana koymuş tabi onlar şuan rahat rahat palasını kasıyor, ben 13 lf4 oldum 9 iris oldum daha 1 tane havoc sahibiyim, normalde bu düzeyde en az 5 havoc ile geziyor olmam lazım. Korsan açık olmadığı için gg kasamıyoruz. Lütfen bu problemin aciliyetini anlayın.

5. Ya nasıl haberiniz yok korsan haritaları neden kapalıdır neder giriş yapılmıyor.Madem kapatılacak belli süre neden bazıları halen içerde.Hiç mi bu Oyun Kurucuları bilgilendirme yapmıyor bu diğer Ülke Serverlerinin adminlerine.Ne bir foruma birşey eklendi şundan bundan diye ne de başka birşey.Aaaah ah!
    ''''Merhaba Uzay Pilotları,

Türkiye takımı olarak birkaç takım arkadaşım ile beraber indirilebilir darkorbit denemesi yaptık. Beta testi olduğu için ufak ama ciddi eksiklikleri vardı bize göre :)

Flash Player'den kurtulmak için yapılmış ilk adım olarak görebilirsiniz. BURADA paylaşılan duyurunun somut hali. Şuan ki denemelerimiz Flash Player destekli denemelerdir. Tarayıcılar ile karşılaştırıldığında daha hızlı tepki veriyor. İlerleyen zamanlarda güncellenerek değişeceğine eminiz.

Daha çok bilgiye sahip olduğumuzda yine bu konuda duyurusunu yapabiliriz. :) Sadece konuyu takip etmeniz yeterlidir.

DarkOrbit Türkiye Takımı.'''''
    Bu konuyuda geliştirici blogtan aldım.Yaw siz oyunu geliştirmek yerine önce bi şu haksızlıklara dur deyin.Oyundaki seprom bugudur vs vs. yapanlara dur deyin.Binanın üzerine bina inşa etmek için önce binanın kendisinin sağlam olsunki inşa etsin yoksa ileride binanın tamamı yerin dibine gömülecekse ne anlamı kaldıki bu gibi geliştirmelerin.Yazacak daha o kadar çok şey var ki.Klavyeyi eskitmeye değmez :/.İyi forumlar.Gerçekten Türkiye Adminleri işlerini çok iyi yapıyorlar :eek:

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Ağustos 2018
  6. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

kafayı yemek üzereyim bende günlerdir bekliyorum. kapı yapmam gerek hesap bomboş kaldı ne cephane ne harcamaya uri. pala toplamam lazım kapı günü diye afiş çıkarıyosunuzda kapıya giricek palayı toplayamıyoruz ironiye bak !

7. Tımaraneye sokacaklar en sonunda bizi.Giriş sebebide Darkorbit yazacaklar olan o olacak :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.