Destek TR5 Arkadaş ve Tavsiye

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve anakin5555 tarafından 29 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. anakin5555

anakin5555 User

Merhabalar. Birlikte kasılıp gelişeceğimiz TR5 Arkadaşı Arıyorum... Veya gelişmem için ne yapmam gerektiğini bilen bir bilgin.

Gemi Özellikleri:
    *Geminiz: Spectrum,Venom,Sentinel,G-Vanquisher,G-Centaur,Citadel Aegis ve Spearhead setleri ful. Ocean A-Elite var, Lava ve Legend tasarımlı G-X var.
    *Droitleriniz: 8 İris, 1 Apis, 6 Epik Demon, 1 Havoc, 1 Hercules (zeta bitmek üzere gelirse havoc 3 havoc olcak)
    *Droit Düzenleri: Credili tüm düzenler, Kalp, Çifte Ok var.(Uridium birikince burgu almayı düşünüyorum)
    *Ekipman: 22 LF4 üm var 1 Hiperplazmoit, 2 Magma Sonda. 2 Yansıma Sonda, 2 Kararsız ve Gerisi normal Lf4. LF4 Fullenene kadar Lf3 var. Hız jeneratörü sevmem. ayrıca ful BO2
    *P.E.T. : 17 seviye 2 bo2si 3 lf3 ü oto toplayıcısı kombo tamir ve kamikazesi ayrıca 2 tane de radar ı var tüm modül ve protokoller 3 seviye.
    *20 Seviyeyim Rütbe Acemi Yüzbaşı olmak üzere.

x1 Vuruş 10.000
    Şirket hiç farketmez yeterki güçlü bir arkadaş olsun.

Shadow.sword bunu beğendi.
  2. X1 ile 10 K mı ben x1 şe sepromsuz 4K veya 5K vuruyorum(shock)

anakin5555 bunu beğendi.
  3. anakin5555

anakin5555 User

kalın sık lf4leri artır 22 lf4 oldum ben

4. anakin5555

anakin5555 User

konu kili,t

5. yılmaz749749 oln nick hala klandamı

6. anakin5555

anakin5555 User