TR5 Eic Arkadaş Arıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ~AnakinSkywalker~ tarafından 18 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. beyler uzun bir süre ara vermek zorunda kalmıştım şimdi tekrar dönüyorum oyuna. tr5 eicde 15 lf3 goli 8 bo2 10 elit hız gemim var 4 flax 1 iris droidler. ara vermeden önce aksamları genelde cubı partılerıne katılıyordum akşamları saatler süren çok güzel partiler oluyordu gene öyle yapmayı planlıyorum. tr5 eic beraber oynamak kasılmak cubı partılerine katılmak isteyen varsa skype dan konusarak oynayabiliriz yazarsanız sevinirim.

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konunuz uygun olan bölüme taşınmıştır iyi oyunlar.

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bence chat ortamında daha hızlı bulma ihtimaliniz olabilir ve online süresi yüksek bir klana katılabilirsiniz.

4. peki sağolun

5. Bulunduğum klana buyurun oyuncular online vb. klan ismi vermek umarım yasak değildir eğer yasakta sayın mdoeratörüm ismi kaldırabilirsiniz klan ismi Creative™

6. davet gönderiyorum hemen hocam gerçekten arkadaşa ihtiyacım var

hocam sizin oyundaki nickiniz nedir?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Eylül 2014
  7. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Konu açakerken yapılan uyarılar ve istenilen şekilde açmaya özen gösteriniz gerekli bilgilere burdan bakabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

8. ARKADAŞLAR YENİ BO3 VE URT TASARIMI GELİCEKMİŞ SANIRIM ZAMANINI BİLEN VARMI NE ZAMAN GELİCEK

9. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Böyle bir açıklama yoktur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.