TR5 EİC

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™S•L•A•Y•E•R tarafından 9 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Şirket değiştiriyimmi

1. Evet mmo ya geç

oy sayısı 2
    40,0%
  2. Hayır eic de kal

oy sayısı 3
    60,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar ben tr5 eic kullanıcısıyım paladyum için mmo ya geçmem gerekiyor hakimiyet onlarda kapılarımın bitmesine 2 diğernin ise 4 parça var ama kararsız kaldım şerefim 619.850 iken 300.000 e düşebilir buda bana rütbe ve şp kaybı olara geri döner sizce ne yapmalıyım ?

2. 319.850 den 159.925 e iner, kapıları açıp yapabilirsen kaybettiğin şerefi fazlasıyla geri alabilirsin.

3. editledim yanlış yazmıştım 619.000 :)

4. Yine de kapıdan geri alırsın şerefi :) Exalted + %10 güçlendiriciyle, varsa kıskaçla bitir kapıları.

5. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Şirket değişir iseniz şerefinizin yarısı silinecktır ama ben ce 2 tane kapı açmak için şirket değişmeyiniz sonuçta geri döneck isenız yerınızde kalın

Keyifli forumlar

™S•L•A•Y•E•R bunu beğendi.
  6. mmo geç ozaman ama geri dönme madem pala mmo da ilerde bunun zetası filen var havocları fullemesi derdi var mutlaka değiştir şerefinde az şuan 16 milyon şeref var şuan bende hayatta geçmem :)

7. hayır be o degişiyo bazen

8. anda gibi bir derdin olur mmo da tek kasılırlar cubi çok yokktur diiym en baştan
    gemi dış gorunuş iyi degilse ne olrsan ol kesilirsin

9. Eic kasılmak için çok güzel bir yer yeni haritalardan bahsediyorum cubi herkgün keseriz ordan 1 güne 24K uri yaptığımı bilirim :) _-Vurgun-_ Modumun Söyledğide mantıklı 2 kapı için şereften olmayak ve anda gibi bir derdim olur evet :D eic den yürürüm ben

10. dostum eğer pala mmo daysa mmo geç bak pala ordaysa orda cubi de vardır 1 kapı için düşünme orda fulle havocları herkülleri uriyle kasmak zor olur ilerde pişman olursun yinede sen bilrsin benim görüşüm bu

11. işte sorun orda serverin birinci klanı hep baskınd ve eıc teler anda klanı rahat bırakmaz :D :cool: 2 gun şirket degiştim eıc e dondum

12. Ben Eicten yürürüm mmonun Yeni haritalarını ANDA Aldı rahat bırakmazlar :D cubi orda eicteki gibi yok o yüzden eic ilerde güçlenince palayada giderim diye düşünüyorum o_O

13. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında gereklı bılgı veruıldıyınden kılıtlenmesı uygundur

Keyıflı forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.