Tr5 En iyi ve sağlam şireket hangisi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 1478963 tarafından 15 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1478963

1478963 User

Arkadaşlar tr 5 de en iyi sağlam şirket hangisi ?

2. 18NoFeaR18

18NoFeaR18 User

mmo sağlam kardeşim mmo oynuyorum baskın çok oluyor fakat hallediyorlar mmo lar :)

3. jesi123

jesi123 User

diğer çarımda tr5 de vru yum 600000 şeref puanı var.Oynayan az gibi.Belki serverdandır ama mmo ya geçmeye değer mi acaba şeref puanının yarısı gitcek sonuçta x-6 da baskın fazla olmadan kasılmak istiyorum fikriniz gerçekten önemli

4. ygafff

ygafff User

Eicteyim. Mmolar sürekli baskın yapar ama az başarı sağlarlar. Biz ayda 1 kez baskın yaparız yerden kalkamazlar ;)

5. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Mmo özellikle 1-6 ve 1-7 baskından hiç kurtulmaz. Ama etkinlikleri felan genellikle mmo kazanır bu yüzden iyidir hazır şeref puanın azken geç bence.

6. ben vru dayım vru da kal çunku baskın atıyor hep vru kasılamazsın hiç bu aralar spacebal vru alıor mmodan geçti bence

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.