TR5 NE YAPMALIYIM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™S•L•A•Y•E•R tarafından 20 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba admin ve arkadaşlarım TR5 serverinde ciddi bi azalma var Konum Bu değil tabikide sorun şirketler Eicde eskiden 15 20 kişi olurdu 1 cubide bana kredi az verirdi fakat sonra 1-2 hafta sonra eic de cubi yapacak adam kalmadı palaya zaten hiç almıyolar ama bende 1-4 de kesşm yapıyorum falan binbaşı 1-2 aya olucam sizce ne yapmalıyım şirket değiştirmelimiyim elitlerim tamamen bitti :/

2. Merhaba ,

Bizim kesin birşey dememiz doğru olmaz. Yani server'ınızda oynayanlar varsa onların fikriniz yazması daha doğru olacaktır. Genel olarak server'ınızdaki duruma bağlı olarak hangisi daha mantıklı geliyorsa onu yapabilirsiniz. :)

İyi forumlar.

3. uLTRa!

uLTRa! User

Arkadaşım bende TR5 oynuyordum senin yerinde olsam şerefini hiç düşürmezdım görev yaparak tallon keserek vb. vb. şeyler yaparak kendimi fullerdim harita boş kende iyinoluyor npcler sanakalıyor . İllaki şirket değiştirme km istersen MMO ol tabi istersen beraber seve seve kasılırız.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.