TR5 Rütbe

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve *mhmtaykn* tarafından 19 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Tr5 de çoğu kişiye ban ve tp şp %30 inme cezası geldi neden rütbeler düşmedi? Bilgilendirme yapar mısınız?

2. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Lütfen bu bilgiyi nerden aldığınızı bizimle paylaşırmısınız.
    ek olarak Örneğin Albay rütbesi için yarışıyorsanız Tek acemı albay siz değilsiniz.

İyi forumlar.

3. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Hiç kimseden almadım TR5 1. Olan kişi 1 haftadır sıralamada yok. Çoğu kişinin hesabı banlanmış yada ceza almış ama rütbeler düşmedi hergün yükseliyor neden???

4. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Bu konu hakkında herhangi bir bilgi bizlere aktarılmadı. Lütfen forumu takipte kalın.

İyi forumlar.

5. Merhaba dostum sanırım ben bu sorunun cevabını biliyorum. Yanlış hatırlamıyorsam yeni rütbe hesaplama sistemine göre hesaplandığı için olabilir. Şirketlerdeki yüzdelik dilimden kaynaklandığını düşünüyorum. Çok yüksek bir oranda oyuncu ceza aldıysa (%30 indirmeden bahsediyorum.) sıralamalar değişmeyecektir en azından belli bir sıralamaya kadar.

6. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Banlar ve cezalar geliyor ama neden rütbeler düşmüyor???

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Üst rütbeler arasındaki farkın az olması, sizin bu durumu rütbe puanının düşmemesi gibi algılamış olabilirsiniz. Sanılanın aksine üst rütbe puanları arasındaki puan farkı bazen çok yakın olabiliyor.

İyi forumlar.

8. gardaşım aynı serverdeyim 1.ci banlandı başka banlanan yok 1 kişiylede rütbe puanları ağam şağam oynama olmaz.