TR5 SERVER

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by izmirike35, Jun 9, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. izmirike35

izmirike35 User

Merhaba, bu server'a geçmeyi düşünüyorum.. burada oynayanlar son durumdan haberdar edebilirmi.. Boş mu server yoksa online kişi sayısı iyimi ?

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

İyi Forumlar

3. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Ben TR5' te oynuyorum bence üye sayısı gayet iyi sıkılacağın bir server değil.

4. BlackCat

BlackCat User

sakın ha sakın gelme x-6 da cubi kesiyim diyorum daha cubikon u görmeden adamlar beni öldürüyor sürekli işgal sürekli baskın droitlere harcadığım para günlük kazandığımdan fazla 2 3 saat sonra giriyorum yine aynı insanın oynayası kalmıyor soğuyor oyundan...

5. Belki sizin şirketinize özeldir bu durumdur ?
    Hemen arkadaşı soğutmayalım :D

6. ygafff

ygafff User

Bende tr5 eicteyim. Mmolu arkadaşlar sağolsun çok baskın yapıyor :)
    Online sayısı çok yüksek. Slot sayısıda öyle. Ama geldiğin gibi bi klana girmen lazım.

7. ●53●

●53● User

Bende TR5 MMO'yum.Full EİC'e Baskına Gidiyorum.EİC'e Çok Baskın Var.Vru Güçlü Bir Ekip Ama Sıralamada MMO Daha Iyı Onlıne Sayısı Orta Bi Harıtada Ortalama 4-5 Kişi Var (PVP Hariç 4-x 3-4 Kişi) Spaceballda Bırkac Gun VRU Farkla Önde Bıtırıyor.

8. TR5 Vru oynuyorum klanımıza gel eski tr5 oyuncularıyız tr5 serveri Anda ve yıldızlar diye 2 ye bolunmuş halde tr5 te oynıcaksan ya ANDA lı olcan YADA yıldızları savuncan yoksa 2 tarafta keser kalırsın bunu degiştirmek imkansız çunku bu 2 kalnda tr2 den tr5 geçti

9. izmirike35

izmirike35 User

Teşekkür ederim cevaplar için.. rahatladım baya.. tr 5 çok boş sanıyodum.. tr 3 teyim şuan.. burayı aratmaz umarım..

10. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar

11. izmirike35

izmirike35 User

evet kilitlenebilir teşekkür ederim

12. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Rica ederiz. Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.