Bug / Oyun hatasi TR5 sorun büyük

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Aria tarafından 23 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aria

Aria User

Oyun bağlanmıyor.
    Portal görünmüyor.
    Pet açılmıyor.
    Arayüz çalışmıyor.
    Kasıyor.
    İnsanlar lag gider gibi ışınlanıyor.
    3-4 defa atış yaptım. 1-2 defa miss vurdu sonra 1k vurdu. Gemi full elit halbuki.
    Confi değişmiyor. Confi 2'den > 1'e aldım hala 2 diyor ama 1'deki confide 2'ye geçmiyor artık.
    1-2 haritasında takıldım kaldım. 1-3'ten > 1-2'ye atlayınca kaldı.
    Cpular da çalışmıyor.
    Hele gemim var mı yok mu belli değil.

Çalışan şeyler;

Anasayfa^^
    Gemiyi başlat tuşu.^^
    Pet açmak için E basınca pet bir daha kapatamamak :D

2. hemiyaaa

hemiyaaa User

uzun zamandır sıkıntı olduğu söyleniyor ben global serverde oynuyorum bi deneyeyim dedim gayet rahat girdim haritalardada bir sorun yok bir ara global serverdede böyle sorunlar olduydu soruna neden olan uzun atlama cpu su idi gemiye takınca kasma lag hepsi oluyordu çıkarınca rahatlıyordu..şuan benim test ettiğim gemi haliyle ezik olduğu için ekipmandada hiçbir şey yok..tavsiyem ekipmandan birşeyleri çıkartıp deneyin belki sorun çözülebilir..

3. Aria

Aria User

Video çektim, gemi ışınlanıyor :=) Görmen lazım, yarım harita gidiyom. Gemi portal dönüp, jump yapıyor, :D

4. Alpha19031

Alpha19031 User

Bir Moderatör Gelmeden Ben Yazayım Alışılmadık Cevaplar Değil Zaten
    ''Merhabalar,

Bizler gerekli yerler ilettik Sorunuz için merkez ekip çalışmalarını sürdürüyor. Yakın zamanda çözülecektir

İyi Forumlar. ''

KΞLLΞ*Д√CISI[Mert], Jackdaw ve Aria bunu beğendi.
  5. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba,

Sorun tr5'demi acaba dün akşam düzeltildiği bilgisi geldide ona göre tekrar bildirelim. Hangi serverler sorunu olanlar serverlerini yazarsa
    tek satır halinde.

İyi Forumlar.

Merhaba,

Moderatör kalıplarını kullanmayınız ceza alabilirsiniz kurallara özen gösteriniz.

İyi Forumlar.

6. Aria

Aria User

Sorun tr5'te hemde fena halde, portal, pet, confiler, yaratıklara lazer sıkamıyoz.... sorun çok...

Chatta birçok kişi şikayet ediyor. Ama chatta 3 kişi vardı, diğerleri girememiş bile.

1 saat içinde 4-1 kadar gitttim. Kutu topluyom az da olsa, ama 10 dk 3-4 defa bağlantı ve portallar kayboluyor.

7. Prophecy

Prophecy User

Tr-3'te görevlerim iptal olmuş, görev denetime tıklanmıyor şuanda da oyuna girilmiyor.

8. ELV!sSs

ELV!sSs User

DAHA 3 GÜN ONCE AYNI PROBLEM VARDI DÜNDEKİ RESTTEN SONRA DÜZELMİŞTİ FAKAT YİNE AYNI PROBLEMLE KARŞILAŞIYORUZ CİDDE BENCE 3 SAATTE BİR RES ATIN DAHA MANTIKLI COZUM

9. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Forum kurallarınca mesajınızı tamamen büyük harflele yazmak yasaktır. Lütfen dikkat ediniz.

Sorunların tekrar meydana geldiğinin farkındayız. Bu durumları ilettik. Bizim elimizden birşey gelse zaten yaparız:)
    Açtığınız konuya da yazmıştım. Serverdeki genel sorun çözüldüğü zaman sizin sorunda düzelecektir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.