Tr5

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve İSİMSİZ-LORD tarafından 21 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Modum Tr5 sıkıntılı, size sorunu ilettinizmi, ne arızası var dİye sormuyorum, ne zaman açılıcak saat verin, zaman verin bu oyuna 400 500 tl yatırıyoruz. Ekmeğimizi yiyorsunuz. 5-1 hatası yetmezmiş gibi şimdi bu çıktı. Noluyor bu Tr5 e. Sabırlı sabırlı olun diyorsunuz artıl sabır filan yok.kalmadı. Lütfen ne zaman halledikecek zaman verin. Ve hallediikince darkorbit takımı bunu telafi etsin 2 aydır kapı yapamıyorum cephnem bitti. Şimdi oyun oynayamıyorum. Verdiğimiz paraları yemesini biliyorlar!

_Seyyah_ bunu beğendi.
  2. camcuba11

camcuba11 User

Şuan TR5'te hiç bir faliyet yapamıyoruz. lütfen ilgilenirmisiniz..

3. Merhaba,

Gerekli bildirimleri yaptık , lütfen biraz sabırla bekleyiniz.

En kısa zamanda problemler çözülecektir.

İyi forumlar..

4. Tamam ama darkorbitin bu hataları telefi etmesi lazım kod filan verin tr5 cephanem kalmadı kapı dönemiyoruz oynıtiyamıyoruz. Katlayıcıya vip e yazık oluyor. Öğrenciyiz zengin değiliz.

5. bir türlü düzeltilmedi ya bu sorn modaretör akdeniz bi cevap versene kardeşim oyuna giremiyoruz ya

6. Sonra bot diye kızıp ceza atıyorsunuz. Ne yapsın millet :/ Modum lütfen iletin darkoebit böyle gideese oyuncu kalmayacak gönlümüzü alın.

7. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba,

Oyundaki bağlantı sorunu düzltildi fakat 5-1 5-2 5-3 sorunu galiba hala devam ediyormuş .
    Bu sorunda en kısa sürede halledilir, lütfen sabırlı olunuz.

İyi Oyunlar.

8. YA NE SABRI HASAFET NE SABRI KARDEŞİM AZCIK İNSAF YA. OYUN OYNAYAMIYORUZ O Y U N !!!

9. Aynı sorunlar TR3 serverindede var. Oyuna girildiğinde bağlantı kopuyor sonrasında açılsada portallar görevler görünmüyor konfi değişmiyor hareket edilmiyor vs vs...

10. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Öncelikle küçük harf yazmaya özen gösterelim, benim elimden gelen bir şey yok bende sizler gibiyim bilgim bana verilenler doğrultusunda haraket edebilirim bu duruma benim yapabilceğim tek şey daha üst yetkililere aktarmaktan ibaret Moderatör görevleri nelerdir incleyebilirsiniz.

İyi Forumlar.

11. Modum oyun tekrar gitti bilginize aynı sorun devam etmekte

12. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Sorunun farkındayız teknik bir arıza söz konusu biz gerekli yerlere ilettik çözülmesini bekliyoruz bizlerinde elinden gelen bir şey yok oyuna müdahale sağlayamıyoruz ,çaremiz beklemek ..

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.