TR5 :(

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mehmetkingtr tarafından 23 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyuna giriş yaptıktan sonra sunucuyla bağlantı koptu hatası alıyorum.Ve sürekli bu olay oluyo bi yardımcı olabilirmisiniz(Ayrıca genel olarak sunucularda lag var)

2. the_flood

the_flood User

google a TR5 yaz ERROR 404 veriyo :)

3. Jackdaw

Jackdaw User

Genel olarak üst yönetimin kapasite ve sorun çözme sisteminde lag var kardeşim. Bu problem 2 gündür sürüyor, 2 gündür de para verip aldığımız paketler de sürüp gidiyor kullanamadan.

4. Gmeeknggg

Gmeeknggg User

Evet pekçok sunucuda var bu lag olayı

5. oyunun kastığından haberim yokru kuipere atladım bir tane rocket strenüre kadar kapı iyiydi kestim ona geldi kitlendi oyun :D o roket atıyor 6 bin felan hasar veriyor gemi geri kendiliğinden tamir oluyor :D ne kesebiliyorum ne patlayabiliyorum kala kaldım :D önerisi olan varmı

6. allahım ne sinir bozucu bi oyun oldu bu oyun

7. the_flood

the_flood User

(shock) oyuna giremeyince ki halim :)

8. the_flood

the_flood User

4-2 de açık P.E.T gördüm sanki :)

9. lezgin72

lezgin72 User

klasik admınıstrator cevabı : illettik lütfen sabır gösterin gerekli çalışmlar sürüyor.:mad::mad:

10. the_flood

the_flood User

kapıdan çıkabildin mi ? :)

11. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Diğer konunuza da yazdım. Şuan genel bir sorun var. Düzeldiği zaman duyurusunu yapacağız.

İyi forumlar.

12. zor oldu ama ewed :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.