Tr6 1-1 Orta kapı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -_-Veysel-_- tarafından 30 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tr6 daki orta kapıda sadece5-9 leveller içindir uyarısı alıorum bunun 10-14 yada 9-14 arası bir 2.grubu cıkacakmı

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Serverınızda düşük leveldekiler için X-3 haritası yüksek leveller için X-5 Haritasında portal bulunmaktadır siz x-5 haritasında bulunan kapıdan atlamalısınız.

3. x5 Derken yani pvp haritasınımı kastediosunuz?

ohoo o 15-42 lv arası bana 10-14 yani ben 11 lvym nasıl gircem bnm levelime uygun bir yere

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Ağustos 2014
  4. Nefes

Nefes User

Merhaba

İstila için atlama kapıları x-1 ana harita x-3 ve yeni haritalardan olan x-5 haritalarını levelinize göre kullanabilirsiniz x-5 haritası pvp haritası değildir.

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

X-3 haritasından girebilirsiniz.

6. modum x3 neresi oluyor ben şuanda 1-5 deyim 1-? gitcem

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Siz şuan yeni haritalardan birindesiniz eski haritalardan olan 1-3 haritasına gitmeniz gerekiyor atlama cpu var ise atlayabilir yok ise 4-4 pvp haritasından 4-1 **1-4**1-3 olarak ulaşabilirsiniz.

8. Tamam sağulun :)

9. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuya gerekli cevaplar verilmiştir aklınıza başka sorular takılırsa lütfen yazınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.