TR6 bomboş !!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BilinmeyeNick tarafından 23 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Belirli klanlarin belirli oyunculari disinda resmen server bombos bununla ilgilenilemez mi ?? Serverde sadece dolasir olduk elitimiz bile gitmiyor :)

2. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Konunuzu uygun bölüme taşıdım.

Keyifli forumlar.

3. tr6 serverinde bi dönem oynadım belirli saatlar dışında birde pazar günleri dahil dediğin gibi boş bir sw ama okadarda boş değil yine oynanılabiletesi çok yüksek bir server en azından ben oynarken öyleydi ki benim bahsettiğimde 1 sene felan önce yani aradan öyle ahım şahım zaman geçmedi....Tr6 çok ucuz bir server..Okadar boş olması normal ben global avrupa 1 de oynuyorum bizim burda 3-4 milyara (hala) aldığımız tasarımları siz bazen 800 m 1 milyar krediye alıyorsunuz...Ayrıca..Bizim serverde 1000 kutudan 1 lf4 çıkma oranı varken sizde bu oran 100 kutuda 1 lf4 gibi....Tr6 da oynayan tüm tanıdıklarım çok çabukcak gelişip hesaplarını fulleyen kişiler ama global avrupa 1 gibi asıl kalabalık ve hardcore serverde böyle birşey yapmak mümkün değili...O yüzden herşeyin birazcık adil olması taraftarındayım...

Madem okadar kolay bir server ozaman katlanıcaksınız boşş olmasına :)

4. PVP'de botları kesersin.

5. Haklısın biraz boş ama oynanıyor işte :) zaten tr6 da ilk 50deki klanların savaş serveri gibi oldu :D

6. Tamam hesaplar çabuk fulleniyor olabilir gerçektende ilk 50 klanın savaşı oldu benim klanımda ilk 10 da rakip klan oyuncusundan farklı oyuncu pek göremiyorum klanımdan 1 2 kişiyle ya cubi dönüyoruz ya da kapı yapıyoruz yapacak başka bir şey kalmadı artık ts açıp farklı oyunlar oynamaya başladık darkorbit bizim için alt+tab da kalacak oyunlara döndü en azından jackpot ve ya jackpot tarzı uygulamalar biraz bizi kurtarır diye düşünüyorum

7. Haklısın Ayrıca Oyunda oyuncu kalmamasının sebebi bence eşitsizlik Bu arada eskiden KRAD klanındaydım sizin klanı az çok tanıyorum :) yanlış hatırlamıyorsam dost klandık

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.