Tr6 Chat Hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve slimshady7070 tarafından 28 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bugün oyunda chat açılmıyor sadece yenile butonu var bir şeyde yazmıyor sohbeti yenileyince sürekli sunucuya baglantı koptu yazısı çıkıyor nasıl düzeltirim bunu

2. Global Amerika 1 de de aynı problem var resetten sonra başladı problem

3. Tr1 aynı problem

4. Bütün sunucularda var galiba

5. jeongomin1

jeongomin1 User

aynnn öle tr ervarların hepsinde oyun sorunları ve chat sorunu var hele dün gece tam bir rezaletti kapı yaptım kapıdaki yaratıklar dondu hep bi türlü raahat oyun oynayamadım sayın oyun yöteticileri size sesleniyorum şu oyun sorunlarını düzeltin bi care bulun eger ben x2 gününde kapı yapamıycaksam ne zman yapacam ?? oyun sorunları yüzünden dediğim gibi servarlara güclendirmemi yapacaksınız temizlikmi yapacaksınız bişey yapın bir an önce 10 dk lık kapımı 2 satte bitirdim oyun donması yüzünden :mad::mad:

6. Tr5'de de var sıkıntı

7. jeongomin1

jeongomin1 User

bunlar oyunu düzelteceklerine daha beter sorunlarla geliyorlar karşımıza rezalet ötesi bir durum habire helix günü yaparlar ama sorun sorunlarına gelincede sessiz kalmayı tercih ederler ayrıca diyceklerki biz üst makama iletik biz bişey yapamayız bunlar sadece forumda ceza verirler birde yardım isteyenlere yardımcı olurlar bunların hepsini bende yaparım önemli olan icraat göstermekdir