TR6 Elitim Klan Arıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve M.Efe.Ceylan tarafından 26 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyun Serveri: TR6
    Şirket : VRU
    Tecrübe Puanı : 553.045.500
    Şeref : 2.857.432
    Rütbe : Acemi Yüzbaşı
    Geminiz : Goliath/Aegis/Vega
    Sıralamadaki Yerin : 1.800
    Diroit : 8 İris
    Level : 17
    Klandan İsteklerin : Aktif üyesi olması hoş olur hiç denk gelemiyorum klan üyelerine. Vergisi fazla olmasa iyi olur ancak fazla isede sorun değil eğer yardımı cüzi miktarlarda ise. Birde çok ağır klan içi savaşlar olmasa tadından yenmez. Baskına gitmeyi severim ama şirket içi savaşlar pek cazip gelmiyor açıkçası.

2. 6tarik59

6tarik59 User

Klanıma alabilirim yardım yok vergide kapalı aktif üye fazla yok ama istersen üyede alabilirsin. İç dış savaş yok duruma göre beraber baskında atabiliriz bende severim :)

3. Kaç kişi var ve durumları ney, bilgi verebilir misin acaba?

4. Klanın sıralaması 77 aktif üyeler var
    Raidcall sorunlu vergi 5 günde 1 defa açılıyor yada değişiyor ama genelde kapalı

Aktif üyeler çok genelde akşam ubere yada kasılmaya gidiyoruz sahura kadar
    Sabahları pek kişi olmuyor kutu toluyoruz

5. Oyundaki nickiniz ™»NĀЦGHŦY★★βΘY«™ olabilir mi acaba? Mareşaler klanı yani?

6. Benim deil liderin nicki
    Doğru klan

7. Benim klanıma çok benziyor ;) bu yazı klana girmeden önce yazıldı :D Akşamları uberde takılan ekipte bende varım :D

8. :D Görüşürüz ozaman oralarda

9. Bir sorun olmaz ise bu akşama :D Raidede gel de muhabbet dönsün.

_savaş32_70 bunu beğendi.
  10. Gelirim ****** ****** ******

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Temmuz 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.