Destek Tr6 Fullenme Ve Kasılma Konusunda Yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •ƒσяєωєяℓσνє• tarafından 12 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaşlar,

Eski Hesabımı Buldum Ve Tekrar Başlamak İstiyorum,Gemi Özelliklerim;
    Şirketim EİC
    Level 13
    Leonov
    17 Lf3
    7Bo2 7 Elit Hız
    7 Flax 1 İris
    Ekstralar Full
    Pet : 3 Level Sadece Oto Yağmacı 1 Var
    Credili uçuş düzenleri mevcut.

Başlıkla Belirttiğim Gibi Kasılma Konusunda Taktikler Veya Klan Yoluyla Yardım Edicekler Varsa Yorum Atmalarını Rica Ediyorum. Günde Yaklaşık 10-14 Saat Online Oluyorum. Genellikle Geceleri. Oyun Değişmiş Ama Oyunculuk Eğer Değişmediyse Yardım Bulacağıma Eminim. Şimdiden Teşekkür Ederim.

Son düzenlenen: 12 Mart 2015
  2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

x-3 ve x-4 haritalarında leonov gemisi ile rahatça kasılabilirsiniz.Burada kasılarak iris sayınızı yükseltmelisiniz.

İyi forumlar.

3. skylabini gelistir gemine surekli seprom promerium takviyesi yap lenoyla x3 x4 de takil daha seri olur .merak etme trde oyunculuk hala ayni bi kiris icin hala adam kesiyorlar merak etme. ( yabanci swdeyim nerden biliyon dersen arkadaslardan)

4. Hangi serverde serverde olduğunu özelden öğrenme imkanım varmı ? tavsiyeleriniz için teşekkür ederim modum . sizede teşekkür ederim dadadanista**.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Mart 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.