Destek TR6 kardeşimle beraber klan arıyoruz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve asdrewsa1 tarafından 4 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. asdrewsa1

asdrewsa1 User

herkeze iyi oyunlar kardeşimle birlikte gün içerisinde ( gece gündüz farketmez ) online olan ve birlikte haraket edebileceğimiz 1 klan arıyoruz...Artık Oynun 2 kişilik farm bölümünden sıkılmaya başladık 10 gündür oynuyoruz ( hesaplarımız eskiden acılmış olup tr 5'de 1 dönem oynamıştık uzun süre önce) benim yaşım 27. kardeşimin yaşı 22. Günde ortalama 14-16 saat oyundayız

Gemim ve itemlerim yüksek değerlerde değil malum 10 günde yapabildiklerimiz 2 kişi olarak sınırlı oldu

Benim Hesabım

Mevcut Gemiler : A-elit / cita / sentinel / diminisher / specterum / S-veteran ( montajla gemi birleştirilebilir)

Ekipmanlar :

8 Iris
    35x B02
    18x elite hız
    5x LF4
    1x Kararsız LF4
    40x LF3
    3x Havoc ( GG2x gününde 6 adet daha zeta girmeyi planlıyorum)
    PET Kami 3 / Toplama 3 / Hammadde 3 / Düşman bulucu 3

Ekipmanlarımın seviyeleri malesef 1

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kardeşimin Hesap :

Mevcut Gemiler :
    Aegis / Venom (montaj ile 4 gemi daha birleştiricek materyal mevcut cyborg vs. hariç. )

Ekipmanlar :
    8 iris
    1 zeus
    30x B02
    15x Elite Hız
    3x LF4
    37x LF3
    2x Havoc ( GG2 Gününde 7 kapı açıcak )
    PET Kami 3 / Toplama 3

ekipman seviyeleri 1

WolfWar bunu beğendi.
  2. Şirketini yazmamışsın pek sorun olacağını sanmıyorum (Kızıltepenin Asil Liderleri) KALO kLanı var yeni üyeler dediğin gibi sizin charlara benzer charlar var kasılıyorlar tavsiye ederim.
    (Şu an için VRU ve MARS Üyeleri var)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.