tr6 rütbeler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Optimus312 tarafından 1 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Optimus312

Optimus312 User

adam 3 aydır oynamıyor rütbe kurmay albaydan düşmedi biz affedersin kpk gibi kasalım üst rütbe geleceğine her gün 100k artıyorr hayır x2 günü de yok bu nasıl bir zihniyettir sıralamam 490 uzman yüzbaşı arkamdaki herif memolu 657. sıralama binbaşı dram

2. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Rütbe Puanlarıyla ilgili konulara Buradan ulaşabilirsiniz.

Başka Sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi Forumlar.

3. açılan her konuyu karga tulumba kilitlemenizi anlamdıramıyorum. insanlar forum okumak, farklı argümanlara şahit olmak istiyor. "forum düzeni" adı altında muhalif konuları mesaja kapatmak hiç profesyonel değil.

4. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Bizim oradaki konuyu kilitleyelimmi sorusunun sonunda anlaşılmamış bir şey varmı yokmu onun sorusudur.

Buradaki konu Yeni başlayanlar bölümü buradaki konu sahibinin anlamadık bir şey kalmayıncaya kadar konu kilitlenmez.

Sormak Bizim görevimiz. Varsa bir fikriniz arkadaşımıza yardımcı olunuz. Yoksa arkadaşımıza cevap fırsatı tanıyınız.

iyi forumlar.

5. Şirketlerin rütbe puanları farklı oluyor zaten başka şirketten birinin sıralamada geri olsada senden yüksek rütbeye sahip olması normal bir durum. Bende Tr-6 marslıyım 842k ile acemi binbaşıyım ve sıralamam senden geride.

6. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

tr2 de vruyum 2.8 mil rp var 240. siradayim rutbem binbasi bu rutbe sistemi cok sacma ve cok yuksek cidden ayrica bi soruda benden bi sirkette ne kadar cok oyuncu olursa rutbe puanlari o kadar mi assagi iner ?

7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

serverda ne kadar cok oyuncu varsa okadar binbasiya ayrilan sayı olur .misal 1000 oyuncu varsa % 10 u binbasi ise oyuncu artinca artis olur .1100 e ciksa % 10 u 110 eder buda sondan 10 kisi daha eklenir yani ulasmadaki gorulen rp duser.mesela kurmay albaylarin surekli yeni gemi actigi soylenir % deki 10 kisi kurmay ise bunu kaybetmesin diye:)

8. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

o zaman herkes yeni car acsa oyuna baslasa hem daha hizli rutbe atlarim hem de rutbe puanlari duser tamamdir tesekkurler :D

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Dediğiniz şekilde olması mümkün değil,öyle olmuş olsa,açılan gemilerin sayısı artacağından,yeni açılacak gemi sayısı da sürekli artmış olurdu.

Keyifli Forumlar.

10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

anlamadim ben dediginizi ve hangi kismi dogru degil:)
    ama bir yandan da uzun sure girilmeyen gemiler sanirim siliniyor bir sekilde dengeleniyor.

Son düzenlenen: 3 Ağustos 2016
  11. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Kırmızı moderatörün vermiş olduğu linkte de belirtildiği gibi, rütbeler açılan hesaplarla doğru orantılıdır ancak unutulmamalıdır ki oynanmayan hesaplar sıralamadan bir sonraki girişlerine kadar kaldırılmakta.Hesap açıp açmamak size kalmış ama oynamazsanız bir işe yaramazlar maalesef.

İyi forumlar.

12. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

peki diyelim actim bi hesap oynadim 5-6 levele kadar kastim biraktom bu sekilde bikac car sonra arada girip az az kasilip ciktim bu sekilde olsa ?

13. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Bahsettiğiniz şekilde üye sayısını çoğaltarak böyle bir müdehalede bulunmanız etik değildir. Tedbiren denememek daha iyisi olacaktır sizin için.

İyi forumlar

14. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

peki moduk zaten 1 tane carim var onuda riske atmam :) ama mantiksal olarak dogru dimi yani ne kadar cok uye olursa o kadar cok rutbe puanlari duser dimi? daha kolay rutbe atlanir yani?

15. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

General rütbesi 1 olmak şartı ile üye sayısına göre belli bir yüzde ile artmaktadır evet :)

İyi forumlar

16. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

tamamdir cok tesekkurler o zaman bu konuda size yani darkorbit camiasina cok iş duşuyor bi an once bu oyunu battigi yerden cikarin 2008-2010 videolarini izliyorum portallar tiklim tiklim 2012 de oyuna basladim o zamanlarda oyleydi ustelik arada goruyodum adamin biri 1 alfa yapmis gemisi lenov 2-3 irisi var rutbesi binbasi felan demek istedigim bi an once oyuna oyuncu cekin yenilik getirmeyin once sorunlari cozmeye bakin aksi takdirde max 3-5 sene omru kaldi oyunun

17. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Sizlerinde gördüğü gibi oyun sürekli bir gelişim içerisinde. Her yenilik bazı şeyleri ya eskitir ya yeniden düzenlenmesini zorunlu kılar. Önümüzde ki zamanlarda da bunların ne gibi etkiler altında kalacağını hep birlikte göreceğiz.

İyi forumlar

18. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

modum dqrkorbit cidden ugrasiyo oyuncular olarak farkindayiz ozellikle son 8 ay icerisinde oyun cok gelisti farkindayiz diro gorunumu olsun montaj olsun etkinlikler olsun ugrasiyolar cidden fakat hem bosa ugrasiyolar hem de yanlis tarafa dogru gidiyolar bence herseyden once su kutucuoar acilen banlanmali bu nedir ya oyundekiler %70-80 i pvpde kutuya atmis gemisini dolaniyo daha sonra JPA mutalaka ama mutlaka geri getirilmeli oyunun en buyuk 2 soru bunlar bence he bunlarin disinda bi suru sey var forumda cok guzel bi konu var " Guncelleme ve Fikir Havuzu" burayi acmisiniz elinize saglik fakat ilgilenen yetkili yok Turk tasarimli gemi Cephane kargosunun kaldirilmasi bu konuda vardi ve bunlar yapildi eyvallah saolun fakat bir suru cok fazla oy alan var 3 senelik konu var kuzu gibi yatiyo oyuna yuzlerce hatta binlerce lira yatiran var biliyosunuzdur illaki o kadar adamin emegine verdigi paraya degsin bari fark ettiyseniz cok fazla oyuncu kaybetti darkorbit en buyuk sebebi botcular-bugcular ve son olarak tabikide JPA lutfen oyuncu isteklerine onem verin biliyorum yazdiklarimin hepsi bos herkes soyluyo fakat hic biri dikkate alinmiyo ama yinede insan yaziyo iste :)

19. Optimus312

Optimus312 User

** sıralamada 476 ya indim rütbe yüzbaşıya düştü 120k rütbe kasıyorum son 3 gün diğer oyuncular kasılıyor ayağını yapmayın çoğu uzman yüzbaşı ve acemi binbaşı kutuda bişey diyecem ağzım el vermiyor test servei açın da bir işe yarayın bari

20. Optimus312

Optimus312 User

1.256.987 yüzbaşı mı olur **

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.