TR6 Şirket Değişimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve X_!-S-U-P-E-R-!_ tarafından 4 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Konuyu tam olarak nereye açsam bilemedim. 3-4 ay sonra oyuna tekrar başladım. Zamanında Venüs'ten Mars'a geçmiştim Mars çok güçlü olduğu için, ama şimdi hangi şirket daha güçlü, hangisinde kasılabilirim bilmiyorum. Mars nedense çok baskın yiyor. TR6'da oynayan varsa yardım edebilir mi ?

2. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Üyelerimizden fikir almak istediğiniz bu tür konuları , Yeni başlayanlar kısmına açınız

Konunuzu ilgili kısıma taşıyorum

Iyi Forumlar

3. Teşekkürler modum :)

4. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

tr6 dayım ama güçlü şirket hangisi diye birşey diyemem bu arada bende marsım

5. Tr6 da oynuyorum marsı bırakma ben mars baskın yiyo diye vru ya geçtim pişman oldum hergün en az 10 adet baskın yiyorum ama yakında marsa geçecem marsı bırakma bu arada eklersin nickim: ●亗•CЯΛZYMΛЯҚ•亗™●

6. trkof17

trkof17 User

eic deyim 20 günde 4 iris 20 lf3 8 bo2 gemi yaptım sıfırdan kasılma sıkıntın pek olmuyor :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.