tr6 sunucusu ????

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 55hunter55 tarafından 14 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 55hunter55

55hunter55 User

tr6 sunucusunda oynuyorum ama hatamı yapıyorum boşuna vakit kayıp ediyorum acaba çünkü sunucuda başka oyuncuları var olduğunu sadece açık artırma sayfasında fark ediyorum onları da toplasan 50 kişi yok sürekli isimlerine bakıyorum tr6 sunucu boş veya deneme sunucusu mu bu sunucunda daha kalabalık sunucuya geçiş hakkı gibi bir şey var mı acaba

2. Daha farklı bir sunucya geçebilirsiniz fakat gemi özellikleri 0dan başlar tabi.Bence çok gelişmemişseniz geçebilirsiniz yoksa biryerden sonra kendi kendinize oynuyor gibi olursunuz.

3. 55hunter55

55hunter55 User

oyun yapımcıları gerizekalı degildir herhalde diğer batan online oyunların batma nedeni sunucu birleştir memeleri bunlar o konuda önlem alır mı acaba tek ve kalabalık sunucuya geçiş yaparlar herhalde forum mod. bu konuya cevap versin lütfen bu soru benim şahsi bir sorum degil oyuncuların ortak bi sorusu gibi yanıtlansın lütfen ona göre oyunu oynamaya devam edelim

4. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Teknik ekibimiz bu konuyla ilgileniyor.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.