TR6 Ve Benzeri Boş Serverlar İçin Müdahale/ Kanal (Ch) Fikrim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve japonbalığı tarafından 17 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Mantıklı Bulduklarınız.

1. Server Birleştirilmesi.

40,0%
  2. Oyunculara 1 defalık server değiştirme hakkı tanınması.

40,0%
  3. Kanal Sistemi.

20,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle ilk konum o sebepten bir hayırlı olsun alırım, yaratıcı fikirlerim olduğu söylenir umarım oyuna bir şeyler katabilirim.
    Asıl konumuza gelirsek, bu konu var mı yok mu bilmediğim için kendim açtım, sorunu ve fikirlerimi sıralıyorum;
    -) TR6 serveri boş arkadaşlar. Oyuncu sayısı rakamlar ile çok gözükebilir ama bildiğiniz gibi pvp'de kutu toplama olayı var. Aslında pvp dışında oyunu oynayan kişi sayısı anlık olarak 100ü geçmez, gün içinde 500 oluyordur belki ancak ben şu ana kadar bir haritada 10dan daha fazla adam görmedim. Çoğu genelde boş. Eminim bu durumda olan sadece TR6 serverı değildir.
    -) Bunu düzeltmek için aklımda 3 şey var. İkisi kolay biri zor ancak zor olan yapılabilirse oyunun geleceği mükemmel olur.
    1) Server birleştirilmesi, bizler daha çok arkadaş ile oynayacağız sizler daha az server parası vereceksiniz.
    2) 1 Defalık server değiştirme hakkı. Çünkü oyunda player olmayışı birçok arkadaşıma oyunu bıraktırdı ve bildiğiniz gibi hesap satışı/devri yasak olduğu için kimse şuan halihazırda ki hesabını bırakıp zaten herkesin gelişmiş olduğu server da yeni hesap açmaz. Benim gibi emekle kasanlar oyunu bırakmaya başladı.
    3) Kanal sistemi, aslında 1. deki gibi serverlar birleşecek ama TR1-2-3 olmak yerine TR serveri olacak bunlara kanallar eklenecek kanal1-kanal2-kanal3 ( Ch1-Ch2-Ch3) Böylelikle aslında herkes tek bir ana serverda olacak. Tabi ki duyuyorum şuan kasar diyenleri aslında bu sizler için! Eğer oyununuz kalabalıktan kasıyorsa, eğer sizi haritada kasmanız için rahat bırakmıyorlarsa boş kanala geçebileceksiniz ve tadaaa! savaşmak isteyenler savaşır, kasmak isteyenler kasar.

Nacizane fikirlerim bu şekilde. Eminim bu konu daha önce de açılmıştır ancak bu fikirleri böyle sunan olmamıştır, sesimizi duyuralım sevgiler boş serverlar da oynamaktan sıkılmış oyuncular..

2. BY_PASS

BY_PASS User

bende sen gibi tr6dan tr2ye geçtim ama senin yaşadığını yaşamadım.. tr6ya göre oyuncu sayısı, oyuncu kalitesi ve oyuncuların karakter ve kişiliği daha yüksek... tr6 gibi güzel bir serveri pkk yandaşlarının ele geçirmesinden dolayı sayılı oyuncu sadece mücadele amaclı tr6da oynuyo bu sebeple oyuncu sayısı çok az fakat tr2de 20gündür varım ve henüz böyle söylemlere bile denk gelmedim ki dün gece tatlı bi olay bile yaşadım ki bu beni ziyadesiyle mutlu etti..hala böyle oyuncular varmı dedim, varmış :)

server birleşmesi olursa lig sistemi dısında herhangi bir olasıkla gelebileceğini düşünmüyorum aksi halde sıralama oyuncuları sıralamalarını rahatlıkla kaybedecek olurlar.. pek yararlı bulduğumda söylenemez zaten bu durumu.. ama senin dediğin gibi oyunculara sunucu secme hakkı tanınırsa sonuna kadar desteklerim fakat bunda bile sorun olusabilir.. rütbesi düşük olan sunuculara akınlar başlayabilir

3. kanal sistemi gerçekten çok güzel olur adını yasak olduğundan dolayı veremeiğim bir oyundada vardı (ch1 depo arkası) gayet güzel işliyor kasılmak isteyen boş chlere geçer böylelikle oyun daha güzel olur oyun olumlu +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.