Destek TR6 VRU'YA MI GEÇSEM ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PaLuLuu tarafından 25 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PaLuLuu

PaLuLuu User

Tr 6 mmo 'yum mmo cok baskın yiyiyor vru tarafından etkinliklerde de hep vru üstün
    mmo daki kişi sayısı daha fazla biri yardımcı olabilirmi şerefe kıyıp geçsem mi ?
    not = Palanın kimde olduğunu bilmiyorum :(

2. ben tr6 da bir dönem oynadım türk serverlerini pek tavsiye etmem ama tr6 diğer türk serverlerine göre yinede bir nebze olsun iyidir...

8 sene global serverde oynadım herkes kendi oyununun peşinde hiç kimse kimseye durup dururken savaş açmaz güçlü klanlar asla ve asla güçsüz klanlara savaş açıp onlarla beslenmez..

ama 3 ay tr6 da oynadım oyunu zindan ettiler kendi şirketimden bir kristalon için kesenmi dersin dakika başına klana savaş açıp patlatanmı dersin durup dururken daha sayamadım bir ton şey yani o 3 ayda yaşadığım çektiğim çileyi (türklerden)

8 sene global serverdeki yabancılardan çekmedim çünkü oyun anlayışları iyi biliyorlar oyunu türkler gibi değiller ben o yüzden türk serverlerini pek tavsiye etmem

Sorunun cevabına gelicek olursam

tr6 bildiğim kadarıyla en güçlü şirket ve en kalabalık şirket mmoydu bende mmoydum yeni başlayan birisi mmoda oynamalı vru ise en güçsüz şirketti tr6 da şuanda durum ne bilmiyorum ama tr6 da palladium mmodaydı bence mmoda kalmaya bir müddet daha devam et en azından güçlenene kadar sonra geçersin...

PaLuLuu bunu beğendi.
  3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyuna yeni başladıysanız şeref puanının başlarda fazla etkisi olmaz.

Geçmek istediğiniz şirkete geçip kaybettiğiniz şeref puanını tekrar elde edenilirsiniz.

Paladyum şu şirkette veya bu şirkette diye bir şey olmaz.Güçlü olan her zaman kazanıyor.

Sizde güçlü ve kalabalık bir klana dahil olursanız daha keyifli bir oyun oynayabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

PaLuLuu bunu beğendi.
  4. PaLuLuu

PaLuLuu User

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim chattanda biraz sorduracam öyle artık duruma bakarım ama düşüncem mmo eskiden güçlüydü şimdi ise malesef güçsüz :(

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.İyi oyunlar.

Keyifli Forumlar.

PaLuLuu bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.