TR6 Yeni Başladım Önerilerinizi Bekliyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●●χєησηнιgн★™ tarafından 14 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İlk önce oyun hakkında sadece konulardan öğrendiklerim var çokta terim bilen bir oyuncu değilim.
    Gemim leonov 4 adet Flax aldım 3-lf3-, 2 adet lf2 var. 3 adet G3N-7900 1 adet 3310 2 adet SGEN-BO2 var.

Forumdan bakıp öğrendiğim kadarıyla aldıklarım ise:
    Slot-CPU 4
    Roket turbosu
    Tamir robotu auto CPU
    Roket auto CPU
    İleri düzey atlama CPU
    Tamir Robotu REP4
    Ambar genişletme
    Cephane CPU

Skylab bu konudan yararlanarak yapıyorum. Nasıl full olurum .

D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R arkadaşıma teşekkür ederim.

İlerleyen zamanlarda x2 x3 etkinliklerinde uri almayı planlıyorum fakat alana kadar elimden geleni yapmak istiyorum. Elimde 3m kredi ve 25 k uri var görev yapıyorum. Sizden önerileriniz bekliyorum.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Kasım 2016
  2. .MARS.

.MARS. User

Merhaba,

Katlayıcı paketi çekip ve hızlı bir gemi seçip pvp haritaların'da veya normal haritalar'da kutu toplayıp hem GG hemde uridium,lazer v.b. kazançlar elde ederek güzel bir gelişim sğalayabilirsiniz..

Daha sonrası için yeni haritalara gidip ''grup'' şeklinden cubikon kesebilir ya da tek başınıza kristallon kesebilirsiniz..

Bu arada avantaj kutusu toplayacaksanız argenizi ona göre düzenlersiniz çok daha fazla kazanç elde edebilirsiniz.

Görevlerinizi'de yapmayı unutmayın :)

İyi forumlar..

JUPlTER bunu beğendi.
  3. Değerli yorumunuz için teşekkürlerimi sunarım. Şuan para yatırana kadar kayda değer olmasa bile gelişmek istiyorum görevleri aksatmadan skaylabı boş yakaladıkca yapıyorum. Elimde ki kredi ve uri nin az miktarlar olduğunun farkındayım fakat bir umut faydasını görebilir miyim merak ediyorum.

4. .MARS.

.MARS. User

Merhaba,

Herşey yavaş yavaş olur :)

Sabırlı ve istikrarlı olmanız gerek.

Kimse size yaptıklarınızın bir faydası olmayacağını söyleyemez.Ne kadar kasarsanız,oynarsanız o kadar hızlı ilerlersiniz :)

İyi forumlar..

JUPlTER bunu beğendi.
  5. Tamam o zaman teşekkür ederim iyi günler.

.MARS. bunu beğendi.
  6. Xus

Xus User

Merhaba, her ne kadar x2 -x3 de uri alsan da o şekilde uri alarak yetiştiremessin, diğer arkadaşların dediği gibi görevleri hiç bir şekilde aksatma irislerin 2-3 tanesi uri ile alabilirsin. Bildiğin klan var ise ona gir oradan yardım al görevlerinde çünkü bir yerden sonra görevlerini de yapamayacaksın zorlanacaksın. Öncelikle irisleri halletmeye calış sonra lf3 kalkan hız olarak devam et. Tekrar ediyorum mümkünse klana gir. Büyük faydası olacaktır sana.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.