Öneri Transfer Sistemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxbmertxx tarafından 12 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce?

1. Fikir 1 Olsun

oy sayısı 0
    0,0%
  2. Fikir 2 Olsun

oy sayısı 7
    100,0%
  3. İkiside Olmasın

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxbmertxx

xxbmertxx User

Bildiğimiz gibi gemiden gemiye eşya transferi sadece aynı slotlara sahip gemiler arasında yapılıyor.ve bizde gemi değiştirirken zorlanıyoruz.

Fikrim: diroitler ve pet başka gemiye girildiğimde içi aynı şekilde olsun sonuçta gemi değişsede aynı diroidi ve peti kullanıyoruz

yani diroit ve pet sekmesi her gemide aynı olsun başka gemiye geçince boş gözükmesin,ortak olsun.

Son düzenlenen: 12 Ağustos 2017
    *LİON*[TET] bunu beğendi.
  2. Zaten 2. si mantıklı olanı. Gemiler ayrı anladık. Diroitler ortak P.E.T. ler ortak. Onların sıfırlamaya katılmaması gerekiyor.

xxbmertxx bunu beğendi.
  3. 2.si mantıklı okurken aklıma farklı bir şey gelmişti ama bu mantıklı olunca yazmadım. Bence konuyu daha düzenli olarak sadece 2. Fikri yaz gerisini sil.

xxbmertxx bunu beğendi.
  4. xxbmertxx

xxbmertxx User

tekrar okudum bana da saçma geldi :D düzenliyorum

5. Şimdi ankette sorun olacak bence yetkililerden bu konuyu silmelerini iste tekrar aç.

6. xxbmertxx

xxbmertxx User

aynen :D Lütfen Konuyu Silebilirmisiniz Sayın Yetkililer :D

Yetkililer konu iptal tekrar yazacağım silebilirmisiniz??

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Ağustos 2017
  7. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konunuzu kaldırıyorum.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.