Transparan Arka Plan

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Uçan_Depik_ tarafından 20 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İzlediğim bazı DarkOrbit videolarında videoyu çeken kişilerin mini haritanın kenarındakı o çerçeve yok,yani transparan arkasındaki uzay boşluğunu gösteriyor.Nasıl yapabiliriz bunu.[​IMG]

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Dikdörtgen içindeki tiki kaldırmanız yeterlidir.

İyi forumlar.

3. Bu kadar basit miydi ya 3 aydır buna uğraşıyordum meğer bi tikmiş :( neyse teşekkürler Modum

4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Rica ederim efendim. Uzun zamandır uğraşıp, yapamadığınız her şey için çare GÖÇEBE

İyi forumlar.

WolfWar ve .KAPLAN bunu beğendi.
  5. bir de yine videolarda gördüğüm şu ayarların falan olduğu menüyü altıgen yapanlar vardı onu nasıl yapıyoruz?

6. Prophecy

Prophecy User

İlk olarak verdiğiniz bilgi yanlış. Arkadaşımız orada mini haritanın çerçevesinin nasıl olmadığını soruyor. Sizin verdiğiniz ayar mini haritanın arka planını kapatarak siyah olmasını sağlar.

Arayüz veya ekran ayarlarında pencere arka planını göster diye bir ayar vardı. O ayar ile pencerelerin çerçeveleri transparan olur.

7. teşekürler zaten arayüz ayarlarından uğraşığp bulmuştum.Konuyu kitleyebilirsiniz.

8. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere kilitlenmiştir.Yine, soru sormadığınız bir zaman da, bekleriz :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.