tren botu

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve вαтмαηℓι-ЭЧ[özєℓ] tarafından 8 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. tr2 de kurt klanı ve ases klanı full tren ve tutucu kullanıyor bunlar bir ceza gelmeyecek mi daha minde yaklaşmadan patlıyoruz 8 kişi birden sıkıyor
    [​IMG]Uzay Pilotu icon (MMO) tarafından yok edildin.
    ıd:28353450
    Uzay Pilotu MADMAX (EIC) tarafından yok edildin.
    ıd:55926295

[​IMG]Uzay Pilotu BOZZKURT (EIC) tarafından yok edildin
    ıd: 64135776
    trenin başı bu kontroledin

https://www.hizliresim.com/dtsfoy5

@kaptan34[/USERhttps://www.hizliresim.com/dtsfoy5

Son düzenlenen: 8 May 2023
    41krvfb41 bunu beğendi.
  2. _Blade_

_Blade_ S-Moderator Team Darkorbit

3. seyfo123

seyfo123 User

bu trenler yüzünden bizide banlıyorsunuz silin bu tren kullananları artık yav

4. kasap5127

kasap5127 User

Knkm senin kolun yok mu biz iletiyoruz zaten belli ki support ekibi 3 maymunu oynuyor raporlasana sende, niye oyuncuları ezdiriyorsunuz?
    Sende raporla, Sizde raporlayın. Her seferinde bürokrasi yapıyorsunuz şuraya git şunu yap. SENDE YAP KANKA, NE İŞLEVİN VAR BİR RAPORLAMA DAHİ YAPMIYORSAN?
    @kaptan34
    @TR|SUBUTAY

5. seyfo123

seyfo123 User

PETİTOO: eir iac oil diametrıon bugu vardır ıstıyen yazsınnn özelee bide cetde bunlar türedi

6. titans___

titans___ User

bunları ben reportluyorum da habire chate bakamam , hatta servır 1 İNCİİSİ klanda olan da yazdı bana da bir şey yapılıp yapılmadığı hakkında bilgim yok bir ara uzun uzun yazdığını gördüm de amacı nedir ? Oyun yönetimi olarak zarara uğratmakdan tespit edip maddi para cezası için dava da açabilmeli , adamlar para kazanma derdinde değil mi ? Nasıl bir takımın formasını bile kafana göre satsan dava açılıyor hani ban veriyorsun da adam yandan diğer yan yollar ile açıyo ip falan değiştirmeler ile aşabiliyor .

7. tcares

tcares User

bosuna yazıyorsun. oyunda hep aynı kişiler bu proglamları kullananlar. İlk bunlar başlıyor kullanmaya. bunlara ceza gelmeyince diğerleride kullanmaya başlıyor. yıllardır oyunda sabit bazı oyuncular var sen ne yaparsan yap o kişler bu proglramları oyun açıklarını kullanıyorlar. Büyük ihtimalde bunlar satıyor bunları aracılık yapıyorlar. göstere göstere bunları kullanıp karsı çıkanlarada oyun içinde baskı kurmaya çalışıyorlar.
    ilkönce karsı çıkanlara oyun oynatmamaya çalışıyorlar, olmadı küfürler ediyorlar, olmadı eğer yapabiliyorlarsa ustten birileri aracılığıyla bu karsı çıkanlara cezalar verdiriyorlar ( fm ler buna itiraz etmeyin benim başıma çok geldı. defalarca cezalar aldım.hala gercek hesaplarım forumdan banlı. ilk oyun mailim kara listede. hesabım kapandı. chatten bana o anda chat görevlisinin yan hesap açıp hakaret ettiğini ispatladım o hakaret eden hesaba ban vermeyıp görmuyormusun yazılanları yazdığım anda bana ban veriyordu. bunu ispatladım. admin gemısiyle 4-5 te gemımı kestıler niye kestiniz diye sorunca kanıt olarak resim bıle kabul etmediler video istediler. vb..)
    bunların ustune de senı oyun içinde ıtıbarsızlastırmak için bunlara kullanma yazdığında ortak hesaplardan sana yazmadıkları ayzıları bırakmıyorlar.
    bu oyuncular bellı. bu oyuncuları hesabını komple kapatmadığınız surece engelleyemezsınız bu tur prog kullanılmayı.
    önceden yapıldı . program kullanan hesapları komple kapattılar porg kullanımı bıttı oyunda . ama bu oyuncular kulnmaya devam ettıler. hesapları kapandı tekrar devam ettıelr . ne zamankı bu hesaplar kapanmadı herkes kullanmaya başladı. bunu temızlemenın tek yolu bu hesapların komple kapatılması. bunu bılen normal oyuncu zaten kullanmayacak o programları.
    bıde asıl kaçırılan bir nokta var. oyunun hikayesi. oyundakı asıl amaç şirketler savaşıdır. şirketlerın kalnların demıyorum şirketlerın bırbırıne ustunluk kurmasıdır. şu anda oyun kendı hıkayesının dısına çıkmıstır bu programcılara sebeb.

8. _Blade_

_Blade_ S-Moderator Team Darkorbit

Ben forum moderatörü olarak görev yapıyorum, benim görevim forum üzerinde oyunculara takıldıkları yerlerde yardımcı olmak ve yol göstermek. Gereken durumlarda, örneğin oyundaki herhangi bir teknik sıkıntıda raporlamalar yapıyoruz fakat bahsi geçen durumu sadece support çözebilir. Bahsi geçen sorunla ben karşılaşmadığım için supporta gönderemem. Bu durumda sizin supporta göndermeniz gerekiyor.

İyi forumlar.

Mineral ve TR|SUBUTAY bunu beğendi.
  9. seyfo123

seyfo123 User

sumportada yazsak ne oluyorki biizm yetkimiz yok raporluyoruz deniyor ama banlamaya gelince bunların yüzünden olan bizim gibi düzgün oyunculara oluyor sonra itenayla inceledik ona göre banladık diyorlar

10. bir taraftan merkez ekip banlama yapar deniliyor, bir taraftan gelen ihbarlara göre banlama yapılıyor deniliyor. Yanlışlıkla banlanan hesapların nasıl incelettireceğiz biz?

11. Ben oyunu bırakıyorum. Bu kadar oyuncuları umrunda olmayan bir oyun görmedim. Supporta yazıyorum. Bana diyor sen tren botu kullanmışsin ,3 gün ban yemişsin sohbet banını açmayacaz onun için. Benim sohbet için kullandığım 6 lwl 1-1 hangardan çıkmamış hesabıma perma ban attınız ve botcu trenci ben oluyorum. Onun için bir yerlerimi yirtiyorum. 10 yıllık hesabın toplam şerefi 600m di ne bug ne hile bişi yapılmadı ama kapanan benim oldu. Ama.hukarda bildirdiğim adamlar tren yapıp dursunlar anca yazıklar olsun alın oyununuzu başınıza çalın. Herkeste bıraksın oyunu amaçları o zaten. Bırakın kendilerini kandırsinlar. Ben bl görevlerini yapıyorum ve ban dalgası sırasında blde olduğum için ban yedim tren yaptığım için değil. O kadar acizsiniz ki ban yediğim günden geriye bakamiyorsuniz bile kaç tane mind kesmişim 10 tane bile yok 10 tane sizin banlamadiginiz trenler yüzünden. @kaptan34
    @_Blade_

12. Support, hilelerin kanıtlarını oyunculara da gösterse güzel olur hatta forumda herkesin göreceği şekilde yayınlamaları gerekir. Haksız ban yemek adama çok koyar ama haksızsa banı kaldırdıklarını gördüm birkaç kere, seninki kalkmadıysa birşeyler yapmışsındır.

13. Valla kanka ban yiyene kadar ne bot nede tren botu nedir bilmiyordum. Benim hesap 10 yıllık ve toplam şerefi 600mdi buda çok normal bence banı buğu yok tren vb. Bişi yapsam milyarlarca şp olurdu. Adamlar kafasına göre veriyor banı. Diyorum ya 6 lwl sohbet için kullandım hangardan çıkmamış gemiye perma ban attılar bu hesap ne yapmış olabilir

14. Banlar işe yaramış. Haritalarda bot falan yok (!) Anında chaos protegit bulabiliyoruz (!)

15. DAYI2*

DAYI2* User

sen nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama kör olmalısın kardeş global avp7 her şey aynı tas aynı hamam ; adamların yazdıgı merkerkez ekip banlıyor programları hata yapmazmış adamları programları düzgündür ama programı yapanlar yanlış kodlama yapmış hiç hile kullanmıyanları banla demişler

16. "Parantez içinde ünlem" yani şu --> (!) ne demekmiş, bir öğren, sonra gel benim ne yazdığıma bak, sonra kendi yazdığına bak. :/

17. elektro

elektro User

beyler ben hiç tren botu kullanmadım yani tren olayını bilmiyorum gemide bugta yok sadece yaratık kesnişim şimdi haksız mı oluyor banım :) bu tren botu banı değilmi

18. hayır. Normal bot kullananlara da gelmişmişmiş. Mesela al bak, chaos etkinliği var şu an, bir tane bile bot göremezsin haritalarda (!)

Sayfayı Paylaş