Trenci Ifsasi

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve wynioux tarafından 21 Nisan 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. wynioux

wynioux User

Arkadaslar TR4-6 sunucusunda YAMAHAYZFR6 isimli kurmay albay tren gemileri kasiyor. Gemilere dokununca gelip kendisi kesiyor ve chatten rahat dur yaziyor. Sevgili oyun yoneticilerimizin chat kayitlari ve ip adresi kayitlarini inceleyerek ilgili aksiyon almaya davet ediyorum.

N/A

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Nisan 2024
  2. Adamlar işi ticarete dökmüş, ben de 5-6 hesap kasan birini şikayet ettim fakat support konuyla ilgili üst merciye bildirmiyor. Tahminimce TR supportuna bu hesap satışlarını yapan sitelerin yöneticileri sızmış durumda veya onlara komisyon veriliyor. Ben şahsen başka bir mantıklı açıklama yapamıyorum.

3. agaman_44

agaman_44 User

Saygıdeğer pilot unvanı var birde :D saygı duyulası birisi(!)

4. Casanova

Casanova User

adam hizmet ediyor siz şikayet ediyorsunuz :D

5. bigboyu özlemişim he goliath almak hayaldi ama bigboy..... koca oğlan yavaştı ama sağlamdı evelallah :D

6. Bu kadar bot hesap neden açıyorlar anlamıyorum. Satıyorlar desem kim alır, oyun eskisi gibi pvp oyunu olmaktan çıktı zaten. Neylerini tatmin etmeye çalışıyorlar çözemedim.

7. agaman_44

agaman_44 User

İstedikleri güce ulaşınca 1-2 hafta boyunca elinin hakkıyla kasılanları kesiyorlar(diğer otolar karşılık vermediği için kesmiyorlar), sonrada sıkılıp 20 30 tlye satıyorlar.

8. agaman_44

agaman_44 User

bunlardan kaç tane var bir tek bunu banlasalar ne olur ki. Ayrıca ben sohbet cezalı olduğum için mesajları göremiyorum, fotoğraftaki chata bakın.. Eskiden 1 küfür edeni rahat bırakmazlardı

9. 82LiLeR

82LiLeR User

sindbadmoscow., adminim konumu yine haksız yere kapattınız sorun yok dediğininz kanıt ozamnki nickki bu
    STΛLİИ29/04/2023
    STΛLİИ21/03/2023
    arka arkaya ban aldığı halde sıralamada 7 de olduğu içinmi açıldı bu adamın hesabı OLYMPOS! 2 kere ban almış ve bunun sana 50 60 kişi atarım ama bu sizin işiniz normalde bizi aptal yerine koyuyorsunuz buldukça atıcam slsenizde buda sırlamadan
    Ban'daki isimYasaklama Tarihi
    ?29/04/2023
    亗»SoN»BiR»GЄĈЄ亗30/03/2023
    FᗩKİR31/05/2022
    şu anki nick 亗KRAL亗 sıra 4de kimsenin sırasında gemisinde gözümüz yok yanlış da anlaşılmasın 3. bandan sonra diye birşey yok adam apaçık bug veya illegal kullandı ise bir kaç konu hariç sınırsız ban alması gerekiyor sizin giş kurallarına göre
    Ban'daki isimYasaklama Tarihi
    ΛKЯΣPᅟYЦЯΣƓłᅟ28/04/2023
    ΛKЯΣPᅟYЦЯΣƓłᅟ11/04/2023
    TR[UZİ]21/03/2023
    ASLIᅟSEVMİŞᅟKEREM24/07/2020
    aha bir kişi daha sırlama 9 şu anki nicki PAiN~ 4 kere ban almış halen oyunda bu gemiler kaç kişinin elinden geçti ıp lere baksan yine de ban sebebi aklımızla alay etmeyin lütfen oyunda kimse kalmaz diye taviz vermeyin artık kople banlayın hesapları ben baştan başlarım elimle oynarım vp mide indirimimi çekerim

Son düzenlenen: 22 Nisan 2024
    titans___ bunu beğendi.
  10. 82LiLeR

82LiLeR User

bende çıkmışım chatte ama bu sefer farklı çıkmışım :D eyvallah . admin benim konuyu kapattı doğal hakkımız olan en üst yöneticilerin iletişim adreslerini istedim kapattı birde gereksiz bir konu olduğunu söyledi ben ileriki günlerde tazminat davası açıcam bu kesin yapıcam 1 ay olur 1 yıl olur 10 yıl olur kendi giş kuralına kendileri uymuyor bir şekilde olacak bu iş bu tarz konularıda açan arkadaşları tebrik ediyorum her zaman oyun diğilmi bu ya diyip susanlar dilsiz şeytan dır

11. Forum üzerinden bu gibi oyuncular ifşa edildiğinde hemen video ve görseli kaldırıp support'ta yazın diyorlar. Mesele şu ki support'ta yazınca herhangi bir şey yapılmıyor. Burada ifşa edildiğinde konuları kilitlemek yada mesajları kaldırmak yalnızca bu tür illegal yollara başvuranların hoşuna gidiyor. Yönetim ekibi az samimi olsun, ne konu silin ne mesaj kaldırın. Herkeste açık, seçik şikayetçi olduğu oyuncuları burada paylaşsın.

Artık emin olduğum bir şey var ise yöneticilerin yada adminlerin %100 kusurlu olduğudur. İki taraftan biri yalan söylüyor. Adminlerin dediği iletiliyor, iletildiği halde ceza almıyorsa yönetim kusurlu, yada söylendiği gibi şikayet edilen oyuncular yönetime iletilmiyor. Bundan sebep illegalin önüne geçilemiyor. Bundan ne gibi yarar sağlandığı tartışılır, ama vaziyet ortada. Bir yerde problem var

82LiLeR bunu beğendi.
  12. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

Öncelikle forum içerisinde farklı yerlerin linklerini paylaşmak yasaktır. Linki kaldırdım birdaha paylaşırsanız cezai işlem uygulayacağım.

Yaptığınız tespiti supporta bildirinizi gerekli inceleme yapılacaktı.r

13. noktakoyam

noktakoyam User

adam 24 saattir aktifmis