trenci̇lere tutucu ve botçulara veri̇len ceza

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve **_Bordo_Bereli_** tarafından 25 Mart 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
?

Gereken Cezai İşlem Uygulandımı

1. Evet

oy sayısı 18
    21,4%
  2. Hayır

oy sayısı 66
    78,6%
  1. Adminim TRENCİLERE Ve Tutucu Bot Kullanan Hesaplara Yapılan Banlamada
    Haksızlık Var Tecrübe Şeref Cephane Rinusk
    Üridyum AR-GE Silinmesini İstiyoruz Burda
    Kasılan Haksız Kazançtan Elde Edilen Üridyum Tecrübe Şeref Rinusk Var Acilen BOTÇULARA Ve TRENCİLERE Yapılan Banlamanın Merkez Ekibe İletilip Gerekli Cezai İşlem Uygulanmasını İstiyoruz Adalet Yerini Bulsun Artık Yeter Sabrımız Kalmadı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Mart 2023
    GodzillaBG bunu beğendi.
  2. malkoç34

malkoç34 User

N/A

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Mart 2023
  3. _Blade_

_Blade_ S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Öncelikle büyük harflerle başlık ve aynı konudan 2 kere oluşturduğunuz için konularınız düzenlenmiştir.

Adminlerimizin de belirttikleri üzere atılan banlar birer 'uyarı' niteliği taşımaktadır, aynı şekilde devam eden oyuncular için daha ağır yaptırımları olacaktır. Karşılaştığınız ve 3. parti yazılım kullandığını düşündüğünüz oyuncuları gereken göreseller ile supporta bildirmekten çekinmeyin.

İyi forumlar.

-UZMAN_ADAM- bunu beğendi.
  4. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

5. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Konu altında sildiğimiz ve sansürlediğimiz mesajlarda, ban almış trenci ve bot oyuncuları gelmiş. Sansürleme ve cezaların verilme sebebi budur.

Ban yemeyi yediremiyorsanız eğer kendinize kullanmayın. Bu kadar insanın hakkına girip, ailevi değerlerinize küfürler ve hakaretler ettirip sonrasında burada o hesaplarınız ile gelip algı operasyonu yapmaya kalkmayın.

Türkiye Takımı!

6. ya tanıdığım biri anlattı 1 yıldır palaya 24 saat bota atan biri varmış 680k gg varmış hesabında çar yüzbaşıymış ban yiyince 25m şerefi silinmiş 3 gün kapanmış. e şimdi bu adamın şerefini silmenizin bi anlamı yokki adam gülüyormuş şimdi kastıklarımla rütbe yapacam oh miss diye.yani çok saçma oldu bu cazalar bence ayrıca %100 şeref ne alaka botu kullananların hepsinin şeref için kullandığınımı tespit edipte bu cezayı vermişler %25 tp %25şp siliniyodu sanırım eskiden ve gg x4 de siliniyordu.o şekilde ceza verilmeliydi bence bazıları bu cazalara gülüyor onu söyliyim ceza deil adeta temize çıktılar gibi oldu.yani yanlışmı düşünüyorum ???? bence yönetime bildirilmeli ve cezalar yeniden düzenlenmeli

7. TR|SUBUTAY

Merhaba,

Ceza talepleri merkeze bildirilmiştir.

Türkiye Takımı!

8. TR|Kaptan34 Admin Ceza Taleblerimiz Merkeze Ulaştımı TR|Subutay Admin Sizlerden Bilgi İstiyoruz Bir Ban Dalgası İstiyoruz Oyunda Halen Tren Tutucu Bot İllegal Programlar Kullanan Hesaplar Mevcut Bir Ban Dalgası İstiyoruz Bu Yapılan Banlamada Banlanan Hesapların Tecrübe Şeref Uridyum Rinüsk AR-GE Cephane X4 ABL Lazerlerinin Silinmesini Sıfırlanmasını İstiyoruz Artık Sabrımız Taştı Sizlerin Bu Konuyu Merkez Ekibe Bildirmenizi İstiyoruz
    1inci Tarama da Ceza Almış Hesaplarda Dahil Edilmeli Adalet Yerini Bulsun Artık Yeter İllegal Hile Affedilmemeli Adalet Yerini Bulmalı Artık Yeter​

Son düzenlenen: 29 Mart 2023
  9. TR|SUBUTAY

Merhaba,

Gördüğünüz kullanıcıları kanıtlar ile birlikte lütfen ihbar ediniz.

Gerek yapılacaktır.

Türkiye Takımı!

10. mafoza42

mafoza42 User

Adminim Trenciler ve Botçulara Karşı Banlamada Yapılan Tecrübe Cephane Abl X4
    Rinüskleri Silinmesi Sıfırlanması Lazımdı Siz Şeref Kestiniz Sadece Bu Banlamada Adalet Olmadı Bu Oyuncular En Agır Cezayı Almaldır
    Adalet Mülkün Temelidir

Son düzenlenen: 2 Nisan 2023
    GodzillaBG bunu beğendi.
  11. ADMİNİM OYUNDA 2.BAN DALGASINDA BANLANMAYAN 41 Milyon Rinüsklü Takipçili
    200 Milyona Yakın X4lü CEPHANELERİ Olan Hesaplar Var Oyunda Bizde Yok Onlarda 200
    Milyon X4 Var BİZ ENAYİ MİYİZ Salakmıyız ALPHA BETA GAMMA YAPARAK Emeğimizle X4 Kasıyoruz Emek Hırsızları Bug Yoluyla x4 Rsb RİNÜSK Takipçi Üridyum Kasıyor Acilen Bu Hesapların Merkez Ekibe Bildirilmesini istiyoruz Sınırsız Perma Ban İstiyoruz Artık Yeter Oyunun Tadını Kaçırdınız
    Adalet istiyoruz Oyunun Tadını Kaçırdınızz

12. ağla

13. kasıldılar hayvan gibi en az 2 yıl sıkacak cepaneleri var oyun oynatmazlar size hahahahaha işte darkorbitin adaleti :)

14. UBER-TEAM

UBER-TEAM User

Kim Kimin Ve Ailesine Küfür Ediyor Sayın Admin. Aile Ne Alaka Siz Olayı Farklı Boyuta Getiriyorsunuz Bir Oyun İçin Sebep Ne Olursa Olsun Kimse Kimsenin Alilesine Küfür Edemez Ben Bu Forumda Bir Adminden Hiç Bu Tarz Bir Açıklama Hiç Görmedim.

15. Bence bu bann dalgası uyarı ayarındaydı, biz ne yaptığınızı biliyoruz manasında bir banndı. Bence devamı gelir. Burada önemli olan DarkOrbit ekibinin bu duruma sert ve kararlılığını sürdürmesidir. İş zıvanadan çıkmıştı haritada yaratık bulunamıyordu. Bu durumun gerçekleşmesi iyi oldu denebilir. Ancak yeterli mi? Bence tabii ki yeterli değil. Bunun neden olduğunu açıklamam gerekirse oyuncuların çoğu Darkorbit markası altında olmayan özel sunuculara kaçmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ancak forumda biz bunları yıllar önce yazdık dedik böyle olacak ancak eski forum yetkililerinin çoğu bizimle dalga geçiyordu :D Şimdi dediklerimiz bir bir gerçek oluyor. Çoğul eki kullanıyorum çünkü benim gibi bir çok insan eskiden bu 3. parti programların kullanılmasını istemiyordu.

GodzillaBG ve -UZMAN_ADAM- bunu beğendi.
  16. TR|SUBUTAY

Merhaba,

Hangi sildiğimiz kullanıcı için diyorsunuz bunu?

Sildiğimiz mesajları görmüyorsunuz. Bizler görmekteyiz. Kullanıcı adı verir misiniz?

Türkiye Takımı!

D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R bunu beğendi.
  17. UBER-TEAM

UBER-TEAM User

Sayın SUBUTAY Mod. Ben Bu Forum Üyesi Olarak Yazdıklarınızdan Son Derece Rahatsız Oldum Ve Yazınızın Yanlış Olduğunu Ve Özür Dilemenizi Tmenni Ediyorum. Ayrıyetten Bana Verdiğiniz Cevaptan Hiç Birşey Anlamadım.

18. TR|SUBUTAY

Merhaba,

Siz kimsiniz? Hangi hesabınıza neden ban verdik söyler misiniz?

Söylediğimizin nesi yanlış? Hangi mesajları sildiğimizi görüyor musunuz? Bir konu içerisinde kaç mesajı sildiğimizi biliyor musunuz?

Bu konu ve bazı ban konuları içerisinde trenden ban alan kullanıcılar gelerek ortalığı karıştırıyorlar ve küfürleşiyorlar. Bununla ilgili neden özür dileyelim?

En üstteki mesajıma gelirsek eğer,

Bu konu içerisinde sildiğimiz mesajlar oldu. Tren banlaması sonrasında gelip tren banı alanlar farklı yorumlar yaptılar.

Eğer trenden dolayı banlamayı kendinize yediremiyor ve chat, forum, discord gibi canını yaktığınız bir gemiye 8 gemi gidip kestiğiniz oyuncular sizlere küfür ediyor diye burada gelip masum rolü yapıyorsanız ve insanlara kendiniz masum durduk yere küfür hakaret yemiş gibi algı yaptırıyorsanız burada mesajlarınızı sildik diye mi özür dileyeceğim?

Asıl siz konuyu nereye ve neye çekiyorsunuz? Bunca insanı bezdiren, hak yiyen ve birde üstüne dalga geçen kişilerden mi özür dilemem gerekiyor?????????

BANA TAM OLARAK RAHATSIZ OLDUĞUNUZ NOKTAYI BİR SÖYLEYİN?????

19. UBER-TEAM

UBER-TEAM User

1. Bu İthamda Bulunduğunuz Şeylerin Çoğunu Yapmadım.
    2. Dediklerinizin Hepsine Katılıyorum.
    3. Ben Size İD Vereyin Geçen Ay kaç Bin TL. Alışveriş Yapmışım Bir Bakın.
    4. Ben Bu Oyunu İlk Kurulduğun Andan Ara Ara Bırakıp Oynayan Biriyim Ve Bu Oyunda Yöneticilikte Yaptım.
    5. Sizi Tanımam Etmem Ama Bu Platformda Lütfen AİLEYİ Karıştırmayalım Hatanız Budur .
    6. Son Olarak Büyük Harf Kullanmanızada Grek Yoktur Saygılar.

20. selcuk601

selcuk601 User

subutay emmi ver ayarı böyle! bak efsane bu adamın yorumları... geçen dc de bi konu için verdiğin cevapları arkadaşlara söylüyorum tabi farklı şeylerde söylüyorum da "adam yargı dağıtıyor" diyebiliyorum buradan helal olsun!
    tren yapıp hesapları giden kişiler yediremiyor işte kendilerine ustad he de geç beya veya hiç cevap bile verme ne gerek var

D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş