trenci̇lere tutucu ve botçulara veri̇len ceza

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve **_Bordo_Bereli_** tarafından 25 Mart 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
?

Gereken Cezai İşlem Uygulandımı

1. Evet

oy sayısı 18
    21,4%
  2. Hayır

oy sayısı 66
    78,6%
  1. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

1. Yaptınız demiyorum.
    3. Yaptığınız alışveriş inanın hiç ilgilendirmiyor. Herkesin yatırdığı miktar kendi menfaatine bir kuruşu dahi cebime girmediği için bu konuda ne statü ayrımı yaparım ne miktar ayrımı. :)
    4. Yöneticilik yaptıysanız eğer bu şahısların hangi karakterde olduğunu bilirsiniz ve ona göre tutumlarımızın gayet normal olduğunun da farkındasınızdır.
    5. Ailelerine ben veya biz küfür etmedik. Sanırım yanılıyorsunuz. Bende istemem ailelerine küfür edilmesinin ama örneğin trenden dolayı ban yemiş bir mahlukat 1 haftadır foruma geliyor ve farklı hesaplardan sürekli yöneticilerin ailelerine küfürler edip kaçıyor. Korkudan denemediğini VPN programı kalmadı. Hayır korkuyorsan niye bunu yapıyorsun.

Bunun gibi bazı mahluklar bot kullanarak 8 gemi kasıyorlar sonrasında tren ile tutucu yapıyorlar ve insanları oyundan bezdiriyorlar. Sonrasında buda yetmez gibi şikayet edenlerin ailelerine etmedikleri küfürler kalmıyor sosyal platformlardan. Sonra ban yediler geldiler 'benim gemim durduk yere gitti', 'ben banlandım hatalı ban' gibi gibi saçma sapan konulardan algı yapmaya kalktılar. Başarılı olamayan bir grup ise gelerek masum oyuncuların bunların kastıklarıda silinsin dediklerinde konu altlarında küfürler etmeye başladılar.

Tabi canına tak eden masum ve hakkaniyetli oyunculara tak etti tüm bu mahlukların yaptıklarına karşı ailevi değerlerine küfür etmeye başladılar. Şimdi sorarım sana, bakın küfür yiyorsunuz gelmeyin ailelerinize karşı diye dedim diye bu mahluklardan mı özür dileyelim?

Eğer geçmiş konular ile ilgili bilginiz yoksa lütfen ama lütfen sansasyonel bir zincir yaratmayın. Tüm olayları bu mesajda özetledim. Umarım anlamadığınız bir nokta kalmamıştır. Burada konu ile alakanız yok iken bir anda ben rahatsız oldum diye atlıyorsanız aklıma tek gelen şu, trenden ve hileden ban aldınız.

*Mahluklar dememin sebebi ise kimliklerini ve kullanıcı bilgilerini bilmediğim için genelleme yapmaktır. (Rahatsız olan ve okuduktan sonra rahatsız olacağını düşünen kişi veya kişiler için bilgi geçilmiştir.)

Türkiye Takımı!

selcuk601 bunu beğendi.
  2. UBER-TEAM

UBER-TEAM User

Bakın Ben Bu Söylediklerinizi Üzerime Hiç Almıyorum Görmüyor Duymuyorum Desem Yeridir. Çünkü Vicdanım Rahat Alakam Dahi Yoktur.
    Siz Çok Dolmuşsunuz Hemen Ben Birşeyler Yapmışım Gibi Yok Siz Hangi Banladığımız Üyesiniz Gibi Vs. Üzerime Geldiniz.
    Birileri Kötü Birşey Yaptı Diye Herkezi Aynı Yere Koyamazsınız. Ben Sadece AİLEYİ Karıştırmayalım Dedim Ben Hala Söylediklerimin Arkasındayım AİLE AİLE AİLE. Konu Benim Açımdan Kapanmıştır İyi Forumlar.

TR|SUBUTAY bunu beğendi.
  3. mafoza42

mafoza42 User

ADMİNİM OYUNDA 2.BAN DALGASINDA BANLANMAYAN 41 Milyon Rinüsklü Takipçili
    200 Milyona Yakın X4lü CEPHANELERİ Olan Hesaplar Var Oyunda Bizde Yok Onlarda 200
    Milyon X4 Var BİZ ENAYİ MİYİZ Salakmıyız ALPHA BETA GAMMA YAPARAK Emeğimizle X4 Kasıyoruz Emek Hırsızları Bug Yoluyla x4 Rsb RİNÜSK Takipçi Üridyum Kasıyor Acilen Bu Hesapların Merkez Ekibe Bildirilmesini istiyoruz Sınırsız Perma Ban İstiyoruz Artık Yeter Oyunun Tadını Kaçırdınız
    Adalet istiyoruz Oyunun Tadını Kaçırdınızz​

GodzillaBG ve seyfo123 bunu beğendi.
  4. Modum, hakikatten merak ediyorum şunu:
    Nice nice buglar yapıldı, hiç bir şey yapılmadı. Ne oldu da şimdi toplu bir kıyım yapılıyor?

( NOT: Yanlış anlaşılmasın, banlar haklı idi fakat geç geldi. Bu arada ben ceza yiyenlerden değilim. Ama yalan söylemeyeyim, bugu kullanmam ramak kalmıştı, zor tuttum kendimi ki iyi ki böyle yapmışım. Ama yapmama meyilli olmamın sebebi de şimdiye kadar hiç bir bugdan ceza yenilmedi, insanı cezbeden bir durum idi bu. Sadece Deluxe takvimi kullananlar ban yedi bildiğim kadarıyla. O cezayı da belli bir yere kadar kullananlar ban yedi sanırım ancak bug kullanımdan gelen ürünler ve itemler geri alınmamıştı diye biliyorum. )

5. TR|SUBUTAY

Merhaba,

Banlar merkez tarafından verilmektedir. Aslında bir süredir takip ediliyordu diye biliyorum bu bug yapan kullanıcılar. Evet delux banlaması oldu sonrasında ise BL banlaması ve peşinden Eternal kapısı banlaması oldu. Şimdiki banlarda ise mesela bilet banlamasında sadece şimdiki yaptıklarında aldıkları envanterler değil geçmiş etkinliklerde yaptıkları buglarda aldıkları da silindi mesela çoğu kullanıcının.

Bunların devamı gelecektir gün veya yapılan ban cezaları hevesinizi kırmasın. :)

Türkiye Takımı!

6. mafoza42

mafoza42 User

Adminim Geliştirme Buglu Hesaplar Var Bizim Hesaplarda 4_5 Seviye Geliştirme Mevcut Diğer Hesaplarda 20 Level Son Seviye Prometheus Lazerleri Bo3 Kalkanları 20 Level Bu Hesapların Acilen Sınırsız Ban Cezası Almasını İstiyoruz Artık Adalet Yerini Bulsun Yeter..

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  7. TR|SUBUTAY

Merhaba,

Support ekibimize ihbar edebilirsiniz. Gerekli incelemeyi yapacaklardır.

Türkiye Takımı!

8. seyfo123

seyfo123 User

olan hem düzgün oynuyanlara oluyor zaten milet 7 24 cubide bile x4 sıkıyor bot la biz 1 hafdada kazandıgız uriyle kapyı zor acyoruz adamlar 7 24 hadesden bahsediyor bu nasl adalet sistemi

9. Adminim Rinüsk Takipçi Buglu Hesaplar Var Acilen Tarama Yapılmasını İstiyoruz ABL Lazeri 20milyon olan RSB Lazerleri 15_30 Milyon Olan Ve X4 Lazerleri 100_150 Milyon Olan Hesaplar Mevcut Ve Geliştirmeleri Prometheus Lazerleri
    20 Level Bo3 Kalkanları 20 Level Olan Hesaplar Mevcut Acilen Merkez Ekibe İletilmesini İstiyoruz Tarama Yapılmasını İstiyoruz
    Biz Emekçiyiz Bizim Hakkımızı Çigniyorlar Bizim Hesaplarda Bu Kadar Dolu Değil Acilen Bu Hesapların Sınırsız Ban Cezası Almasını İstiyoruz Adaletiniz Batsın Yazık Yönetim Artık Sessiz Kalmasın Artık Yeter Uyanın Be Artık Piyasa Elden Gidiyor Artık Sabrımız Kalmadı Biz Enayi miyiz Bizim Hesaplarımız Neden Çok Cephanesi Yok Malzemesi Yok Neden Uridyum Creditsi Bol Çok Değil Artık Adaletli Bir Oyun İstiyoruz Hakkımızı Yemeyin Yedirtmeyin Ortada Büyük Bir Kural İhlali Var Sizin Sessiz Kalmanız Büyük Bir Kul Hakkı Adalet İstiyoruz Yeter Artık Oyun Yöneticileri Adminleri @kaptan34 @TR|SUBUTAY

Son düzenlenen: 17 Nisan 2023
    GodzillaBG bunu beğendi.
  10. seyfo Adamlar N/A botla 7/24 Alpha Beta Gamma Aklına Gelebilecek Bütün Kapılardan Rütbe Beyazı Kasıyor Bu Hesapların Tecrübe Şeref X4 Bütün Cephaneleri Haksız Kazançtan Milyon Milyon X4 Kasıyorlar En Az X4ü Olan Hesap 50 milyon
    En Çok Olan Hesaplar 100_200 k arası Acilen Sınırsız Ban Dalgası İstiyoruz @kaptan34 @TR|SUBUTAY

Son düzenlenen: 17 Nisan 2023
    seyfo123 ve GodzillaBG bunu beğendi.
  11. TR|SUBUTAY

Merhaba,

İllegal program adı vermek yasaktır.

Gerekli raporlamalar yapılmıştır. Şikayetler incelenerek raporlanıyordur.

Türkiye Takımı!

12. @kaptan34 Admin Kapı Botuyla NPC Botuyla

Üridyum Rütbe Tecrübe Şeref X4 Malzeme Kasıyorlar En Az x4 Beyazı Olan 50 Milyon En Çok Olan 150_200 K Arası Bu Hesaplar Haksız Kazançtan Elde Ettikleri Üridyumlarla Beyaz x4 lerle buralara kadar geldiler Siz Yönetim Adminler Bunları Merkez Ekibe Raporlamadınız Adaletiniz Batsın Acilen Raporlamanızı İstiyorum Burada Büyük Bir Kural İhlali Var Sessiz Kalmayın Sınırsız Ban Dalgası İstiyoruz
    Hakkımızı Yedirtmeyiz Yedirtmeyiniz

mafoza42 ve GodzillaBG bunu beğendi.
  13. mafoza42

mafoza42 User

GEREKLİ RAPORLAMA YAPILDIMI SINIRSIZ BAN DALGASİ BEKLİYORUZ ADİL BİR YÖNETİM İSTİYORUZ @kaptan34 @TR|SUBUTAY

14. yalniz

yalniz User

Botlardan merkez ekibin haberi var neden banlamıyorlar mod merkez ekibe bildir 1 hafta cevap bekliyoruz geri donus yapsinlar

15. TR|SUBUTAY

Merhaba,

Gerekli raporlamalar yapılmaktadır. Cezalar şikayet ettiğiniz an gelmemektedir. Bir inceleme süreci olmaktadır.

Türkiye Takımı!

16. mafoza42

mafoza42 User

Adminim Oyunda 20 LEVEL GELİŞTİRME BUGLU PROMETHEUS LAZERLERİ VE BO3 KALKANLARI 20 LEVEL GELİŞMİŞ BUGLU HESAPLAR VAR OYUNCULARIN YÜZDE 70 İ BUGU YAPMIŞTIR ACİLEN BU HESAPLARİN MERKEZ EKİBE RAPORLANMASI VE SİNİRSİZ BAN CEZASİ ALMALARINI İSTİYORUZ ARTIK OYUNDA ADALETLİ BİR OYUN İSTİYORUZ EMEĞE SAYGI İSTİYORUZ ARTIK SABRİMİZ KALMADI YÖNETİM ADMİNLER @TR|SUBUTAY @kaptan34

TR|SUBUTAY bunu beğendi.
  17. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

bu banlamaların hepsi açıldığına göre halen kullanmaları doğal bir şeymiş gibi sürekli bizden report bekleyen basitleşmiş bir sistemle karşı karşıyayız bu görevin oyuncuların değil adminlerin görevi olduğunu 9 yaşındaki bir çocuğa sorsan aynı cevabı verir adminler bizden report bekliyorsunuz atılan reportlardan ben kimsenin banlandığını görmedim inanın son zaman atmadım report neden atmadım çünkü umrunuzda değilmiş gibi geliyor sizin,daha önce ki attığım reportlarda hiç birisi banlanmadı hatta hile yapanlar dan birisi bana puşingden ban attırmıştı, baştakilerin resim atacakmısız video atacakmışız adam kullanıyor apaçık belli benim işim gaydım yok size oyunu bırakıp sürekli report mu atıcaz çünkü okadar fazlaki hele şu bandan sonra adamlar kesilmemek için tutucu açmadan çıkmıyorlar tekrar söylüyorum öncelikle sizlerin görevi dir tesbit etmek ve banlamak yetişemediğiniz yerde biz atarız report her zaman bıktık artık bizi kızdırıp kötü konuşturmaya çalışanların ve hilenin neredeyse hepsini kullananların chatte alay edenlerin artık banlanması ve ince bir takipde olmaları gerekiyor ZAMAN hepimizin saygılı olalım

18. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

bu cevapda bahsedilen bensem yalancısın abisi benim yazdıklarımda küfür yok tu argo bile yoktu sizkişiselletirdiğiniz içindirki intikam duygusuna büründünüz sanırım ben küfürü chatte ederim hile kullananlara karşı bir faydası yok tur ama sinirlenince yapıyoruz zamanımızı çalanlara bu oyunda hile kullanmayan 10 oyuncudan biriyim bunu kime sorarsan sor hangi taramadan geçirirsen geçir bulamassın çünkü yok ben değilsem de cevapdaki kişi yazdıklarımı sil gitsin alıngan lık var bende abisi de yaşlılık yaşına girince zorlanıyoruz sabr etmede saygısızlığa ahlaksız ca hakaret eden veya hile kullananlara karşı

Son düzenlenen: 23 Nisan 2023
  19. mafoza42

mafoza42 User

Oyunda 20 Level Geliştirme BUGLU Prometheusları 20 Level BO3 Geliştirmeleri 20 Level BUGLU Hesaplar Vardır Merkez Ekip Tarama Yapmasını İstiyoruz Artık Yeter Adminler Ne İş Yapıyor Bayram Tatilinde miyiz Oyun Mu Oynuyoruz Adminler Yöneticiler Nerdesiniz Neden Bu Kadar İlgisiz Ve Pasifsiniz Yazık Ya Böyle Oyunmu Yönetilir Acill Raporlayın Merkez Ekibe Bu Konuyu Acilll Acill @TR|SUBUTAY @kaptan34

Son düzenlenen: 23 Nisan 2023
  20. mafoza42

mafoza42 User

@kaptan34 adminim Oyunda 20 Level Geliştirme BUGLU Prometheus LAZERLERİ BO3 Kalkanları 20 Level Bug Yoluyla Gelişmiş Hesaplar Var Acil Sınırsız Ban Cezası Almalarını İstiyoruz Acil Raporlama Yapmanızı İstiyoruz Aciill

Sayfayı Paylaş