Triskelion Bekleme Süresi Etkisi

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve -By_CesuR- tarafından 4 Eylül 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

%25 bekleme süresini düşüyor yazıyor. Peki çift roket atarı olan gemilerde bu oran %50 mi olmuş oluyor. Eğer öyleyse destek ile %70 süre kısalır. Bu doğrumu ? Ozaman citadel gibi çift slotlu gemiler 25 binlik roket taktıklarında

25.000 x 10 = 250.000 roket hasarı

%65 droid düzeni ve neptunden gelen 28,5 ile %85 artar ama oyun kısıtlaması sanırım %70 bunu temel alırsak

250.000 x %70 = 175.000

toplamda sadece roket ile 375.000 minimum vuruş demektir. Bu doğru olabilir mi?
    Bu yüzden mi adam tek atışta aldı bizi diyoruz :))

Sorumun ilk cevabını buldum. Forumda şöyle yazılmış
    "2 adet Triskelion Roket atarı ile "-%50 Bekleme süresi (değişmez)" elde edebilirsiniz."

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Eylül 2024
    .Mephistos. bunu beğendi.
  2. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Konunuzu uygun alana taşıdım ve alt alta mesajlarınız olduğu için mesajlarınızı birleştirdim. Verecek olduğum cevabı kendiniz bulduğunuzdan dolayı hasar hesaplaması kısmını pek anlamadım o yüzden tekrar açıklayabilirseniz daha iyi yardımcı olabilirim.

İyi Forumlar.

-By_CesuR- bunu beğendi.
  3. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Teşekkür ederim yardımınız için. rokette ufak bir karışıklık olmuş. Agt 500 roketini dahil etmişim. Hesaplama şöyle

Neptün 5 adet roket alır.
    Ubr-100 roketi 7,500 hasar verir.
    tek bir neptün yüklendiğinde 5 x 7500 = 37500 hasar iki adet neptün taktığınızda 75000 hasar olur.
    Netptün %28,5 roket hasarını arttırır 75.000 %28 de 21.375 yapar
    Droit düzeninde %65 roket hasarını arttıran düzen var bu da 48.750 yapar
    Toplamda 75.000 + 21.375 + 48.750 = 145.125 hasar demektir..
    Bu hasara %10 modülden gelen ve güçlendiricilerden gelen hasarlar dahil değil. Ayrıca neptün her beş atışta +1 roket veriyor. Bunlarıda eklersek 200.000 rahat olur. Buna lazerlerden gelen 6x ile minimum 50 bin vuruşuda eklersek 300.000 görmek mümkün.

Tartarus hızlı ateş gemi yeteneği 3 saniye boyunca her saniyede bir roket atılmasını sağlar. Bunu açıp ilk saldırıyı yaparsanız vay karşıdakinin haline :)) 18 slotlu golinin vuruş gücünü hesaplayın göreceksiniz ki 200 k civarı. 14 slotlu bu gemi sadece roketleri okadar vuruyor..

.Mephistos. bunu beğendi.
  4. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Hesaplamalarınız benim hesaplarımla aynı, tabii aradaki hasar şaşırma oranını hesaba katmamız gerekiyor ortalama üzerinden değil maksimum hasar üzerinden hesap yapıyoruz daha altına da vurabilme imkanımız olduğunu unutmayalım.

İyi Forumlar.