Truva Atı Darkorbit

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MBK-36 tarafından 21 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MBK-36

MBK-36 User

Merhaba sevgili forum kullanıcıları;
    Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim,biraz önce oyuna girerken 20 tane truva atı hatası aldım.Eset otomatik olarak bağlantıyı kesti.Virüslerin oyundan geldiği yazıyor.
    Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
    Saygılarımla,
    MBK

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

aynen bu yukleniyor ilerledigi surecede bulmaya devam ediyor normal degil herzaman calisan nod32 bu ve truva atida normal bir virus degil bence sorun acilen iletilmeli bu durumda virus tarayiciyi devre dısı birakmak buyuk hata olcaktir.

3. [​IMG] sürekli bende de çıkıyor. nedir oyuna girmiyor, hesap gidecek diye girmekte isteiyorum.

4. MBK-36

MBK-36 User

Şunuda diyeyim biraz önce karantinaya alınan dosyalara bakarken antivirüs programım çöktü.

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

tmm sorun varmis Artemis yazmis duyuru bakarsaniz bence virus programinizi kapatip girmeye calismayin sakın

6. Feliçita

Feliçita User

aynı sorun bende de çıktı. ben virüs programını kapatıp girdim :/

7. MBK-36

MBK-36 User

Kardeşim bence programı aç bir tarama yap sıkıntı olabilir.

8. Feliçita

Feliçita User

burayı görünce direk programı açtım tarama yaptım şuan 94 tane virüs buldu :/

9. MBK-36

MBK-36 User

Bu konuyu okuyan arkadaşlar lütfen antivirüs programları aktif değilken oyuna girmeye çalışmasınlar.

10. BEYLER 1250 VİRÜS YAKALAYIP YOK ETTİ. RİCA EDİYORUM ETKİSİZ BIRAKIP GİRMEYİN OYUNA TRUVA ATI DİREKT PC Yİ ELE GEÇİRİR. EĞER YANLIŞLIKLA YAPTIYSANIZ DİREK BİR TARAMA YAPIN VE TEMİZLEYİN. YOKSA MASRAFA GİRERSİNİZ. ŞU OYUNU DA DÜZELTİN ARTIK.İYİCE BOZDUNUZ YAHU... BİZ DAHA ESKİ OLANLARA ALIŞAMADIK SANİYE BAŞI YENİLİK ÇIKARIYORSUNUZ. GEREKLİ OLSA HADİ NEYSE BOŞ GEREKSİZ ŞEYLEER YAPIYORSUNUZ....

11. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Forum kuralları gereği büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir ve hoş birşey değildir lütfen kurallara uyalım ve küçük harf kullanalım.

iyi Forumlar.

12. *asalet* pardon gerçekten dikkat etmedim kusura bakmayın. da siz şuna bi çözüm bulsaydınız... bi yardımcı olun oyuna giremiyorum...

13. Feliçita

Feliçita User

adam haklı değil mi ama modaratör bey 1250 virüs nedemek :O

14. MBK-36

MBK-36 User

Aynen :)
    neyse şu anda sorun üzerinde çalışıyor bigpoint yetkililileri.Sabretmek kalıyor bizede :D

15. KARANLIK

KARANLIK User

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.