ts hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve deep.darkss tarafından 29 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam arkadaşlar şimdi ben bi klandayken ts kullanıyordum şimdi iç savaş olduğumuz bi klana giricem çaktırmadan Benim modemim değişti yani kendi klanımdayken kullandığım modem yok farklı tamamen sorum şu bu iç savaşta olduğumuz klana girdiğimiz zaman anlaşılır mı önceji nick ve ismim?

Son düzenlenen: 29 Aralık 2015
  2. Ts'ye girerken ufak bi pencere acılır orada nickini ismini değişirsen her girdiğinde anlaşılmaz.

3. kardeşim ts de önceki nicklere filan bakılıyor diye biliyorum o ekranı değiştirmek önemli değil adminlerim bilir bence onlar sürekli kullanım halinde ts yi.

4. Merhaba ,

Çok detaylı bilmiyorum fakat modem değişmesi bir şeyi etkilemez eğer aynı TS'yi kullanacaksanız anlaşılabilir. Fakat farklı bir TS IP'si kullanacaksanız belli olmayacaktır.

İyi forumlar.

5. C'den filan temizle datalar silinir.
    Bu sadece öneri emin değilim ama işe yarayabilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.