TSUNAMI•™

Konusu 'Kim kimdir? Oyuncu' forumundadır ve TSUNAMI•™ tarafından 2 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba arkadaşlar daha önce böyle bir konu açmam gerekirdi aslında ancak artık fazla etkin değilim forumda bu yüzden şimdi yazmak istedim .

Ben Berke , 20 yaşında , üniversite 2.sınıf öğrencisiyim . Trabzon'da yaşıyorum.
    Oyunla tanışmam 2008 yılı Haziran ayında oldu . İlk 1 senemi Türkiye 1 sunucusunda [ŁΣØИ] klanında geçirdim . Sonrasında İskandinavya2 sunucusuna kayıt oldum ve bu seneye kadar orada oynamaya devam ettim , şu an Türkiye2 sunucusunda Dünya şirketinde oynamaya devam ediyorum . Güncel klanım [IETT].

Eskiden forumda oldukça yazardım. Forum üyeliklerim sırasıyla
    ''_MakaraCocuq2_ (Asıl nick sahibi tarafından oyuna davet edilince 2 numarasını koymuştum) :)
    -BESTTurK-''dü.

Herkese keyifli forumlar. :oops:

2. Merhaba ,

Biraz geç olsa da foruma hoşgeldiniz ve iyi zaman geçirmeniz dileklerimle :)

İyi forumlar.

3. teşekkürler Kıyamet Mod'um iyi görevler :)

4. -Gazi_27-

-Gazi_27- User

sayın nickdaşıma burdan selam :)

5. forum olmasa görüşemeyecez :D:D

6. -Gazi_27-

-Gazi_27- User

bilgisayarımın anakartı yandı ya darkorbit oynamaktan telefon dan girebiliyorum fırsat buldukça :)