TÜM*_*SERVER

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MEHMET-BEY-1991 tarafından 8 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

TÜM*_*SERVER

1. YA DA TÜM*_*SERVER 2 OLSUN BİRLEŞME

100,0%
  2. TÜM*_*SERVER 1 OLSUN BİRLEŞME

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selam arkadaşlar nasılsınız kalplerinizle mutluyum belki sizde aklınızı kullanırsınız yaptımız URÜDÜM ALDIKLARIMIZ BOŞA GİTMESEN KIREDİ DE YANİ ORBİT HERŞEYİSİNE EMEĞİMİZ BOŞA AKITMAYALIM sevgilerimle saygılarımla kalın *-*AKLIMLA:)BİRLEŞ DE? BELKİ OLUR.

2. bu aralar çok dikkatimi çekiyor :D konu açan arkadaşlar sanki Japonca yazarak kendilerini anlatmaya çalışıyor gibi geliyor bana, bence zorunlu okul yaşla değilde :D bilgiyle bitirilmeli, bir insan 12 yıl zorunlu olarak okuyorsa hiç değilse kendini yazarak anlatmakta sorun yaşamamalı diye düşünüyorum,,,, ha eğer arkadaşlar yabacı kökenliyse mesela; almancı olabilir yada gerçekten yabancı olupta bu serverde hesap kullanıyor ve google translate ile çevirip buraya yazıyorsanız sözüm meclisten dışarı iyi günler

3. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Anlamsız konular açıp mesajlar atmak yasaktır, bu nedenle konu kilitlenip arşive taşınmıştır. Ayrıca forumda yasaklı hesabınız varken yeni hesap açmak yasaktır bu nedenle tüm forum hesaplarınız hakkında cezai işlem gerçekleştirilmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.