Tüm Adminler Baksın Buraya

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve dodgevper123 tarafından 17 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şahsen ben bu tutumlardan bıktım usandım fakat siz aynı kafa ilerliyorsunuz...

Ben sizden sadece ve sadece adaletli olmanızı istiyorum fakat yaptıklarınız hoş değil özellikle @Artemis.'e gelirsek ben sana başta kaç kere şikkayet ettim o şahısları ? Sen neden hiç bir şey yapmadın hadi efendi bir şekilde soruyorum adam akıllı soruyorum niye bir şey yapmadın ?

Ben burada kimsenin anasına bacısına sövmedim sadece PKK'ya sövdüm bunuda belirteyim PKK destekçilerine sövdüm.

Şimdi bu durumların bu hale gelmesinin asıl sebebi sizsiniz.

Ben sizinle başta insan gibi konuştum ama siz insanlıktan anlamadınız...

Şimdi soruyorum var mısınız yok musunuz ?

Benim önerim şu ki;

Oyun yönetimi haksızlıklara karşı artık yaptırım uygulasın ve adalet sağlansın başka bir şey istemiyorum.

Bu kadar basit adam kayırma vs bir admine vs yakışmıyor hele burada saçma sapan şekilde konuşanlara hiç ağazımı bile açmıyorum.

Kabul etmezseniz bu böyle devam eder gider ben burada huzur bırakmam yani he diyorsanız ki tamam adalet sağlayacağız diyorsanız ben sessizce çeker giderim bu kadar basit oyun düzelince de belki geri dönerim.

Kendi bindiğiniz dalı keserek sadece saçma bir yola kendinizi sürüyorsunuz bu kadar basit.

Ben çok mu meraklıydım bu kadar bağırıp çağırmaya ?

Siz bu hale getirdiniz beni.

Ben size zeytin dalını uzatıyorum valla keyfiniz bilir.

Şimdi diyebilirsiniz ki bu oyunu niye önemsiyorsun ? Bu oyunda yıllarını vermiş birisi olarak zamanımın ve emeğimin çöp olduğunu görmek beni üzüyor açıkçası bu kadar basit. Bu forumda seneler önce çok iyi paylaşımlar vs sunuluyordu fakat artık eskisi kadar iyi bir yer değil.

Moderetörler şu tavırlarından vazgeçsin adaletsizce ceza vermeleri bile canıma tak ettiriyor...

Son düzenlenen: 17 Ekim 2017
  2. Cevap bekliyorum buyurun gelin konuşalım tartışalım uzlaşalım ama buna niyetiniz yoksa açıkça belirtin biz adaleti sağlayamayacağız görevimizi bırakıyoruz deyin.

Yukarı.

@Artemis. Susmak çare değil bunu sende biliyorsun.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Ekim 2017
  3. konusacak ne kaldiki kardes haritilara bakdim sana herseyi soyluyor yaratik kesdiren kutu toplayan yakalama porgamlar en onemliside oyunda kimsenin kalmamisi sana herseyi anlatiyor burda adalet arama o seyi burdan gideli 3,4 yil oldu suan isleri birlesmeye kaldi ama oda care degil bence dedim ya oyunda eskiden aksiyon olurdu simdi hile dolu oyun bitti resmem

4. Prophecy

Prophecy User

Oyunda oyuncu yok hala bir havalarda ''Demaner'a bakınız'' ne demanerı oyuncu mu kaldı.
    Bir de laf sokma hevesi
    Oyun düzelir umuduyla şurada duruyorum yetkilinin derdi sidik yarışı kusura bakmayın ama cidden bıktım bu yetkililerden

5. Supporta şunu yazdım;

"Artemis adminin dikkatine;

İyi günler Deniz hanım şimdi size bir kaç şey sormak istiyorum birincisi neden o
    şikkayet ettiğim moderetörlere hiç bir şey yapmadınız ve ses çıkarmadınız ? 2. si
    niye adaleti sağlamaktan çekiniyorsunuz ? 3. sü forumda olayların çıkmasından zevk
    mi alıyorsunuz ?

Şahsen ben bunları görüyorum düşünce ve fikir özgürlüklerinin kısıtlanması ,
    tartışılan konularda adaletsizce cezalar verilmesi vs...

Yani size şimdi soruyorum bu kadar tantanaya gerek var mıydı ? Bence hiç yoktu ama
    bu sizin hatanız benimle o takımında ki arkadaşlar uğraşmasaydı ben bunları
    yapmayacaktım bu kadar basit.

Sizden bir açıklama bekliyorum.

Dodge viper.."

Fakat ilgili support yetkilisi ticket'ı kitlemiş anket yolluyor ileteceğini söyleyip ?

Artemis bunu görüyor ve cevap vermiyor açıklama zahmetinde bile bulunmuyor ?

Moderetörlere dalga geçme , küfürlü içerik vs paylaşmada göz yumuyor üstüne şikkayet edilen moderetörler hakkında hiç bir şey yapmıyor...

6. anakin5555

anakin5555 User

Sonunda haklı olduğunu anladım :)

7. Sonunda millet yavaş yavaş anlıyor haklı olduğumu bana laf çarpanlar yavaş yavaş anlıyor haklılığımı...

Neyse daha çok pişman olacak var sözlerime kimse kulak asmasın ileride kendileri çekecek ben değil :D

anakin5555 bunu beğendi.
  8. anakin5555

anakin5555 User

İnşaallah hakkını verirler dostum.

9. Kıyamet Fenomen Evren gibileri iyiydi eski forumdan bunlar nedir ya ya dalga geçer yok o modlara soruyorum adammısınız ?
    ve hileleri neden banlamıyorsunuz diyin kardeşim açıkca hileler bize fazla para kazandırıyor oyuncular *** bile değil masamıza bacaklarımızı atar sefa süreriz havasındasızınız

ve şimdide tüm adminlerimizi sokaklara davet ediyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ekim 2017
    anakin5555 bunu beğendi.
  10. anakin5555

anakin5555 User

:D diyorum sana

11. Admincikler suspus nede olsa onları klavyeleri bann komutları kurtarır.

- oho bonn ottok hohoho...

12. anakin5555

anakin5555 User

:Dasdsffsdsfs

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.