Duyuru Tüm Oyuncularımız için %30 indirim ve 7 gün Premium.

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve -PARS- tarafından 20 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Twitch' te 1000 kişiye ulaşma hedefinde var mısın?

1. Evet, ben varım.

oy sayısı 208
    90,8%
  2. Hayır, katılamayacağım.

oy sayısı 21
    9,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Vip ne zamn verilicek ?

2. Merhaba ,

Konu hakkında merkez ile görüşüldü. Sistem ayarlamaları v.b. şeyler için bekleniyor. Şu anda tarih olarak net bilgi yok fakat en kısa zamanda ayarlanacağını düşünüyorum.

İyi forumlar.

3. ZupawN

ZupawN User

%30'luk indirimi alamadığıma değil, Zafer Bayramı etkinliğinde %15 indirimi kullanmadığım için çok sinirliyim. Aklı başında olan kişilerin, zaten böyle büyük bir indirimin kabul edilmesinin zor olacağını bilmesi gerekir. Birçok oyuncu da aynı benim yaptığım gibi %15 i az bulup %30 indirimi bekledi ve mağdur oldular. Şimdi yeni iddia ortaya atıldı. Sözde 1000 kişiye bir sonraki twitch yayınında %30 indirim verilecekmiş. Verdiğinden emin olabilecek miyiz peki? Hayır. Pars, sen bu güveni nasıl kazanacaksın geri? "İNANMIYORUM" ama diyelim gerçekten o kodlar dağıtıldı. Alamayanın mağduriyeti kat kat artmayacak mı peki? Çamura saplandın, çırpındıkça daha fazla batıyorsun. Safi zararsın PARS! Benim diğer yetkili arkadaşlardan isteğim, tabii ne kadar mümkün bilemem, Zafer Bayramı etkinliğinde es geçtiğimiz %15 indirimin 1 günlüğüne yeniden devreye girmesi.
    Mesajımın sert olduğunu düşünen forum yetkilileri mesajımı kaldırabilir lakin onlar karşı karşıya kaldığımız bu talihsiz olay karşısında çok da yumuşak bir dil kullanılamayacağını anlamalarını bekliyorum...

±_A§Lañ¥ü®ëKLî_± ve Lalie bunu beğendi.
  4. %15 indirim tekrar gelmez. Artık yeniden çıkacağı zamanı bekleyeceğiz. %30 indirime gelince o konu hakkında bir kesinlik falan yok. Gelirse de erken geleceğini sanmıyorum. Aniden verirler az kişi kullanır. DarkOrbit bu. Alıştık artık. Çok büyük beklentiniz olmasın yani. İyi forumlar..

-Andromeda- bunu beğendi.
  5. kaansakal

kaansakal User

Bir konuya netlik kazandırmak istiyorum.Ben İskandinavya 1 server ında oynuyorum. TR serverında 30.08.2015 günü gelen %15-30 indirim Zafer Bayramından dolayı değil UBA EXPO etkinliğinden dolayı gelmiştir çünkü o indirimler bizde de vardı.Eğer zafer Bayramından dolayı olsaydı bizde olmazdı.

Son düzenlenen: 1 Eylül 2015
  6. %30 indirim geldi gemi ve tasarımlara 30 Ağustos da yanlış hatırlamıyorsam droit düzenlerinede %15 geldi

7. pars admin ya şu facebook sayfasında yaptığınız videoyu doğrulayın izledim sizsiziniz 1 dakikalık video koydunuz millet sövdü bir sürü caps falan koydu onlara da baktım sonra video kalktı ama sayfaları bizim kadar sıkı takip etmeyen modlar bize yalancı diyor lütfen yapın şu açıklamayı da bize yalancı diyenler utansın bir

8. PARS admin facebok sitenizde bi video payklaştınız ve bunu fazla kişi görmedi dedğiniz kelimeler şu şekilde
    1 iyi 1 kötü haberim var arkadaşlar kötü haber almanyadan gelen cevap %30 inidirm ve 7 gün vip veremiyeceğim iyi haber ise 11 eylülde olucak twich yayınında sadece 1000 kişiye kod dağıtabilecem dediniz.
    ve ben konu açıp bunu duyurdum fakat siz o facebook sitenizden o videoyu kaldırdınrdınız ve bunun nedenini söylermisiniz???
    madem gelicek ne zaman gelicek diye sorucamda bu arada 11 elülde 1000 kişi sizi izlicek diye HAYAL kurmayın.

ÖKKEŞİMM bunu beğendi.
  9. Obezinho

Obezinho User

Pars admin herkese indirim verilmeyecek 11 eylülde 1000 kişilik kod verilecek diye video yayınlayıp sonra kaldırdınız şimdi burada modlar asılsız haber inanmayın diyor. Şu konuya artık açıklık getirin lütfen. Bu arada 11 eylülde yine hadi 1000 kişi olsun 1500 kişi olsun kod vericem şeklinde bir yayınla karşılaşmayız umarım.

10. haha darorbit gene bizle dalga geçti twitch dahada izlemem beyler boşversenze isterse koda 1m uri versin verecegi max 2-3kk x2 x3 vercek

11. bu indirim işi belli olmazsa toplayabildiğim kadar klanı toplayıp tsde sadece bi adama açtırıcam kod gelince atıcak hemen izlemeden alıcaz indirimi bundan sonrada asla inanmam şu kadar kişi gelsin dediklerinde bundan sonra böyle boykot var twitche

12. kodlar kaç haneli bilmiyoruzki admin atıyor bırakıyor

Seçimi kazanan parti gibi kazanınza vaatlerini unuttu :D

13. Sayın Admin %30 indirim gelecek mi gelmeyecek mi?
    Net bir açıklama yapar mısınız.
    Söylendiği gibi merkez bu indirimi yapmıyorsa, siz merkeze danışmadan mı bu işi yaptınız.
    Bence Darkorbit verilen sözün arkasında durup bu indirimi vermeli...
    Yoksa küçüğüyle büyüğüyle burada oyun oynayan insanlara karşı ciddiyetsiz davranılmış, kandırılarak hakaret edilmiş olur.
    Net bir açıklama yaparsanız seviniriz. Umarım sonuç olumlu olur...

[[..2.o.ı.ı..]] bunu beğendi.
  14. Twicth izlemiyordum zaten :D Cuma günüde durum ne diye son 15 dk gelebildim.

Twicth son derece gereksiz ve berbat bir şey(bence). Oyunda iyileştirmeler ve gerekli yenilikler yapılması gerekiyor.

15. tabutçu99

tabutçu99 User

cm arkadaşlarımıza bu yönde soru sormayınız 11 eylülde saat 20.00da 1000 kod dağıtılacaktır iyi oyunlar

16. "Hadi arkadaşlar 1500 kisi olursa çok daha güzel şeyler istiyecez" dedmislerdi birde.Ben simdi sorarim, 15-35 yas ortalamasinda 1000 den fazla insan Pars admini ciddiye alip saatler gunler onceden yayinlardan falan anlamasalarda uyelik acip beklemeye basladilar.Bu durumun sunulma şekli "bakin biz her seyi hallettik sadece 1000 kisilik hedef twitch yayini kaldi" oluyor bizde buna guvenerek yayini destekledik inandik sonrasinda bekledik, yayin sirasinda "hadi 1500 olursa....." gibi cumleler kurulmaya baslandi yeni vaatlere baslandi ben artik olaya tamamen arkadaslar arasinda eglence, bizle kafa bulma olarak bakiyorum.Bizleri yanilttin Pars admin.

17. eray

eray User

oyunun yetkilisi misiniz? bu bilgi kesin midir?

18. tabutçu99

tabutçu99 User

EVET. Bu bılgı kesındır.

Merak etmeyın odullerımız verılecektır PARS admın1500 kısı olsaydı ayrı bı kod verecegını soledı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Eylül 2015
  19. Facebook'ta paylaşılan video bir süre sonra kaldırıldı bu durum değişmiş olabilir kesin sonuç olduğu nerden belli?

20. tabutçu99

tabutçu99 User

Facebook ta ne vıdeosu paylasıldı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.