Bug / Oyun hatasi Tüm Serverler Okusun.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve drahmin599 tarafından 24 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Düşüncelerime Katılıyormusunuz ?

Anketin kapanma tarihi 23 Ağustos 2018.
  1. Evet

65,8%
  2. Hayır

34,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben konunuza olumlu yanıt verdim bu arada herşey olabilir ama açıkça artık bizim oyunumuza bigpoint ilgi göstermiyor bakım ve güncelleme yapmıyor tekrara bıraktılar oyunu.

2. drahmin599

drahmin599 User

Kardeşim bigpoint adı altında çalışan kişiler tabikide ücret alıyor nasıl reel hayatta bir işçi para kazanmak için bir fabrikada çalışıyorsa bilgisayar üzerine okumuş mezun olmuş mühendisler yada bu dala benzer yerlerden mezun olmuş kişiler bigpoint firmasıyla anlaşıp belirli ücretle ile çalışmaktadır.

aynen öyle kardeşim

3. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Arka arkaya mesaj yazmayınız. Mesajlarınızı birleştirdim.

İyi forumlar.

4. ücret almıyorlar demiyorum darkorbitten gelen gelirle karşılanmacağını söylüyorum

5. drahmin599

drahmin599 User

Teşekkürler Modum Dikkat Etmemişim :)
    dostum şimdi darkorbitten gelen gelir ile karşılanmıyor ise diğer oyunlardan gelen gelir ilede karşılamıyordur peki bu adamlar nereden para bulup hem zararlarını karşılıyor hemde çalışanlarının ücretlerini karşılıyor ?

6. zaten demeye çalıştığım o çinli şirket başka alanlardada kazanıyor lakin bigpoint zarara uğratıyor adamları o yüzden oyuncu sayısını azaltıp kapatmaya çalışıyorlar oyunu

7. drahmin599

drahmin599 User

Dediğinizde doğru olabilir aslında :eek:

Arkadaşlar lütfen konuyu gören okuyan herkes oylamaya katılsın bir şekilde eski darkorbit düzenini getirmeliyiz bu bizim elimizde oyunu canlandırmak o eski zamanlarda savaşan gemileri görüp savaşma hevesimiz olsun istiyorum kimse sessiz kalmasın bu duruma...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Temmuz 2018
  8. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Uyarılara rağmen forumda flood yapmaya devam ettiğinizden, cezai işlem uygulanmıştır.

İyi forumlar.

9. kılıç60

kılıç60 User

Dostum yıllardır oyuncular adeta bağırıyor,çözüm yolları sunuyor.Burada veya başka yerlerde dile getiriyor.
    Sonuç ? Hüsran
    Yok abi yok bir çok arkadaşta olduğu gibi benimde hevesim kaçtı.
    Oynamayın gitsin.Binlerce oyun var.

10. Arkadaşlar darkorbit kazanıyordur bence, bir iki kişi oynamıyorki sadece benim gördüğüm 60a yakın kişiden en az 40-50 tanesi vip+katlayıcı kullanıyordu farklı paketlerde kullananlar vardı tabi hepsi aklımda değil he bu arada bot kullananlar daha çok katlayıcı+vip alıyorlardı devamlı:D:D:D tabi hakkıyla oynayıp alanlarda çoktur ama bence botcular daha çok alıyordu gibi bu arada hiçbirini şikayet etmedim kullanıp kullanmamaları umrumda değil zaten oyuncu kalmamış, hatta bot diye şikayet edenin azına kürekle vuracam onlar yüzünden oyuncu kalmadı beya :rolleyes: bence en güzel çözüm server birleştirmesi hem maliyetler azalır hemde oyuncular çoğalır.

11. ST_LimVox

ST_LimVox User

Şirketin kãr marjı düşer ve zarara uğramaya başlarsa zaten kapatma hakkına yasal olarak sahiptir. Zarara uğrasa bile kapatacaklarını zannetmem BigPoint / DarkOrbit oyununu satışa çıkartır kurtulur çünkü Muhasebecileri bunu farkedeceklerdir illaki çizelgelerinde düşüş 1 günde olmaz ( bunun olması içinde toplu bi şekilde belirli bi süre Vip / Uri / Katlayıcı vs. çekilmemesi gerekir bu da çok zor illaki birileri çeker yani )
    Dünya çapında bi şirket oldugundan bu kadar basit bi şekilde oyunu rafa kaldıracaklarını/kapatacaklarını sanmam dediğim gibi baktılar gelir tablosunda düşüş var DarkOrbit'i kapatma yoluna giderse zaten belirli bi tarih verirler çünkü vermek zorundalar. Oldu ki 3 Aylık VİP çeken bi arkadaş var ve oyun 1 ay sonrasında kapatılacagını ilan etti 2 aylık VİP ücretini Arkadaşa ödemek zorunda kalır BigPoint.
    Eğer ki zararı karşılamayıp iflas gibi bi yönteme giderek insanları mağdur bırakırlarsa açılabilecek tek dava şekli bu olur diye düşünüyorum.
    ( Tamamen kendi düşüncelerim bunlar belli ki kafa patlatmışsın belki de sinirlenip yazmışsın. Ancak şunu farkettim "sen kendini BigPoint'in yerine koysaydın sen nasıl yapardın" empatisini kurmamışsın :) Eleştirmek amaçlı yazmadım farklı bi görüş açısı ktmaya çalıştım sadece..)

İyi Forumlar..

12. _Seyyah_

_Seyyah_ User

Oyuna başlayan herkes GİŞ'leri (Genel iş şartları) kabul edip başlıyor , kısacası bizler kullanıcıyız , oyunun sahibi Bigpoint ! istediği zaman oyunu sonlandırabilir , biz oyuna üye olurken para vermiyoruz , oyun ücretsiz ! oyun içinde satılan eklentiler ve geliştiriciler bizlerin anlık tercihleri , kimseye 2006 dan beri harcadığı para iade edilmez böyle de saçma komplo teorisi olmaz..

Önce bilgi sahibi olup sonra fikir üretelim , herkese iyi oyunlar demek isterdim ama oyun , oyun olmaktan çıktı..

ARDAUBERARDA, xXCoNTRaVoLTaXx ve Jackdaw bunu beğendi.
  13. böyle saçma bir komplo teorisi olmaz.hiç bir şirket müşterisini kaybetmek istemez.heleki iki sene önce çinliler tarafından 89milyon dolara satın alınan bir şirket..iki senede 89 milyon dolar kazandımı ki bu şirket adamlar kapatıp gitsin.zaten oyunda sürekli bir geliştirme var..zaman zaman oyunlarda sorunlar olabilir. bunu o kadar büyütmemek lazım.sadece darkorbite özel birşey değilki bu.telefondan tabletten oynadığımız oyunlarda bile oluyor buglar sorunlar açılmama sorunu..birazda hoşgörülü davranıp oyuna sahip çıkmak gerek bence.o zaman bu komplo teorisi niye.güldüm...

14. TR5 YİNE GG :) VE YETKİLİLERİN YAPTIĞI HİÇ BİR ŞEY YOK AFERİM SİZE..

15. Dediklerin Bi Yönden İyi Bir Yönden Kötü Ki Giş Kurallarında Cayma Fes Haklarını Zaten Onaylı Giriyorsun Adamların Hesap Verme Gibi Bir Lüksiyatları Bile Kalmıyor...
    Yorumun Güzel Açıklayıcı Olmuş...
    Birşey Merak Ediyorum Evde İnternetin Anlık Düştüğünde Veya Mahallende Kazı Çalışması Sırası Elektiriğin Gittiğinde; İnterpolün Sana Baskı Yaptığınıda Düşünüyormusun ? :D Her Mevzuda Bunları Ortaya Atan Bir Kitle Sizlerde Çok Yaşayın;)
    Sabır Ve Bekleyiş....

16. miraharun

miraharun User

daha düne kadar tr3de sorun yoktu şimdi orayıda bozdular ne pet açılıyor ne görevler görünüyor ikide bir bağlantı koptu diyor, yeni hesap açtım gayet güzel çalışıyor sorunsuz bunda bir bit yeniği var ama

17. Yeni oyun nedir online mı adı nedir peki

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.