TÜRK BAYRAKLI GOLİ TASARIMI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Hunter_Of_Dragon tarafından 21 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Tasarım tekrar düzeltilmeli

1. Evet, haklısın tasarım güzelleştirilmeli.

95,7%
  2. Hayır,böyle yeterince güzel

4,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar öncelikle selam,

siz de biliyorsunuz zaten Amerikan bayraklı bi goli tasarımını biz TÜRKLER olarak bunu görünce TÜRK bayraklı goli tasarımı istemiştik.Uzun süre forumda vs yalvardık konular açtık konular kapadık 1000'e yakın evet oyu aldık uzun süre sonra TÜRK bayraklı gemi tasarımı oyuna eklendi ama o da ne.Elin amerikan bayraklı gemisinin yanında bizim gemi sanki forumda binlerce evet oyu verenleri susturmak çenlerini kapatmak için tasarlanmış gibi duruyor.Standart golinin arka kısmına 2 tane süs niyetine bayrak koyuvermişler sesimiz çıkmasın çenemizi kapatalım diye geri kalan hiçbiyerde bi eklenti yok gri golinin aynısı.(zaten bizim şanlı bayragımızı da herkese dagıtmadılar zengin sınıf alabildi sadece)

Şimdi bu HAKARET değilde nedir?hiç yapmasaydınız benim bayragımı öle geminin en arkasına minnacık biyere koycanıza hiç koymayın ya adam gibi bi türk gemisi yapın ya da kaldırın şunu resmen hakaret yav.Bu oyunun grafik tasarımcısı yok mu söleyin yeni bişeler yapsınlar en azından 2-3 tane daha bayrak ekelsinler geminin standart goliden farkı yok.

siz değerli forum arkadaşlarımın da desteğini istiyorum bu ayıba karşı elimden geldiğince sakin bi şekilde yazdım ama büyük bir hayal kırıklıgı yarattı.Buna karşı sessiz durulmamalı.

Saygılarımla.

OOFLY61, Janti-Abi, mete ve diğer 3 kişi bunu beğendi.
  2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Zaten biz tasarım geldiğinde bildirm yaptık durumu ilettik.Sizden öncede bu fikirleri açan bir çok kullanıcı oldu.

İyi forumlar

3. mete

mete User

Aynen katılıyorum dostum söylediğine , bu oyunun teması belli Türkiyeye gönderilen elektronik eşyalar olur ya hani kırparlar kaliteden aynı öyle tr serverlerinde bi dünya para yatırıyoruz oyuna ama karşılığı kalitesiz bir hizmet hatta yok hizmet , supporta yaz suçlusun , chatte hakaret edene karsılık ver suclusun adminle tartış suçlusun , bot kullanma gemini bottan kapatsınlar suçlusun ,bi ara Darkorbit adminleri Türk oyunculara haksızlık yapılıyor diyerek topluca görev bırakmışlardı diye hatırlıyorum şimdi oyuncuyu kaale alan yok oyunda sıkıntı oldugu zaman elimizden birsey gelmez deyip kenara çekiliyorlar ama gemi kapatma da hiçbir sıkıntı yaşamıyorlar chatten küfür edenin resmini alıp supporta yolluyoruz adam o saatte siz ve küfür eden nikle ilgili kayıt yoktur diyor .. yalan söylüyor resmen taraf tuttukları geliyor aklıma , bu oyunu biz severek oynuyoruz fakat dengesiz oyuncular ve ilgisiz adminler yüzünden oyundan soğuduk resmen birçok oyuncu da oyunu bıraktı zaten Ben hemen hemen her hafta uridium satın alıyorum oda pahalı zaten bir de tutup üstüne kara goli üzerine basitce yerlestirilmiş Türk bayraklı gemiyi daha fazla kazanmak için bi dünya paraya satıyorlar sonra seprom sıkıntısı var arkadaş ya skylabde seprom üretim zamanını yarı miktara düşürün yada ayrıca seprom satın , ne yapalım 2 gün seprom dolsun diyemi bekleyelim hep biz bi dünya ödeme yapıyoruz sizde bize kaliteli bi oyun verin , Şu saat oldu hala oyuna girilmiyor ...

4. haklısın kardesim sana katılıyorum bide dediğin gibi seprom rafinerisini büyütsünler ya 20 seviyenin üstüne seviye yüklesinler 40 seviye olsun ne bilim ya dediğin gibi üratim zamanını kısaltsınlar yada depoyu genişletmek için arge falan bişeyler yapsınlar

5. Teşekkürler destek için arkadaşlar.

6. Mazlumbaba

Mazlumbaba User

çok haklısın kardeşim destekliyorum

7. DraydiBoy

DraydiBoy User

kardeşim süper ötesi bir konu açmışsın 20 evet 0 hayır süpersin !

8. Teşekkürler kardeşim diğer arkadaşlar da yorum atarsa daha hızlı büyürüz görüşlerinizi duymak istiyorum.

9. Bence gayet haklı hani bende ne tasarım alıcak güc var nede para ama madem bi tasarım yapıyosunuz düzgün yapın bende farkettim bi kaç tane gördüm oyunda ama gerçekten 2 bayrak koymuşlar o kadar bence rengi kırmızı beyaz olmalı bayrakla süslenmeli one öle normla goliye 2 bayrak tmm alsana tasarım daha ne verdiğinide bilmiyorum tasarımın ama eminim onuda görüntüsü gibi fos yapmışlardır

10. onlarda bayrak 22 tl mi neydi yanlış hatırlamıyorsam bizde ise 150 tl mi neydi (yanlış hatırlamıyorsam) tamam kardeşim anladık bizim bayragımız hepinizden değerli ama burda ayrımcılık var hakkımızı aramaya calıssak ya konu kapanır ya ban atılır birşeyler bulurlar nasılsa.

11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konunun bir benzeri bulunduğundan ve aynısının bulunması forum kurallarına aykırı olması ve emek hırsızlığına girmemesi sebebiyle kilitlenmiştir.

Ayrıca biz bu durumu defalarca ilettik iletmekteyizde merkeze kalmış bir durum.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.