Türkiye 2-3 lag sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ╚►GФSÐЯł̇ÐΞЯ╚► tarafından 8 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Oyun çok ağır portaldan atlayış olmuyor haritalarda gezemiyoz oyun donuyor bunu nasıl çözecez sunucu da bir problem var ?

2. ateistkeci

ateistkeci User

Tr2-3 için genel sorun var yarın sabah bakıma alınacak o zaman düzelmesi bekleniyor

3. 2RohanT6

2RohanT6 User

ya sen niye sürekli olumlusun birader polyana mı öptü seni yani niye neden N/A neden

4. ateistkeci

ateistkeci User

Mesajımla pozitifliğimi bağdaştırman garip :p sadece duyuruda yazanı söyledim :)

5. Hahhhaaaa adam grcek soyluyor duzelmesi bekliniyor

6. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle başlığınızı gerekli şekilde düzenledim ve gerekli konu başlığına taşıdım.
    Şu anda oyunda TR2-3 ve Global Avrupa 7 Sunucularında bir sorun bulunmaktadır bu sunucular yarın özel olarak bakıma girecektir. Gerekli bakım duyurusuna buradan ulaşabilirsiniz.
    Üslubunuza dikkat etmenizi rica ediyorum, bu seferlik sadece uyarıyorum.

İyi Forumlar.

ateistkeci bunu beğendi.
  7. 2RohanT6

2RohanT6 User

Caz Yapma Yapman Gerekeni Yap.

8. 73mugtar

73mugtar User

admin olmak ıstıyorum nasıl olucam

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Evet sunucuda bir porblem var. Bu nedenle bugün bakım çalışması yapılacak ki, bunun duyurusun dün içerisinde yapmıştık.

Bu nasıl bir üslupdur bu böyle? Oyunculara yardımcı olmak için gönüllü olarak çalışan bir kişiye karşı bu tavırın sebebi nedir? Bu kişi mi oyunu bozdu?! Görevinin gereksinimleri neyse onu yapmış ve size cevap vermiş. Şu an keşke hiç cevap verme zahmetinde bulunmasayımış diyorum. Çok yazık.

admin kontanjanımız şu an dolu. CEO'luk düşünür müsünüz?

10. 2RohanT6

2RohanT6 User

Gönüllü yada ücret karşılığında burada bulunuyor olması ile ilgilenmiyorum. Kimse gelipte ''bu seferlik sadece uyarıyorum.'' gibi bir sözü söyleyecek kadar üst perdeden konuşamaz.Kural ihlali varsa direk ceza verir sonra işine bakar ayrıca yönetim kadrosundaki insanlar sürekli sert eleştiriye maruz kalır psikolojiniz kaldırmıyorsa yapmayın. Bu sizi bizim gibi izansız dallamalardan uzak tutar.

zalim bunu beğendi.
  11. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Emin misiniz, bu izni siz kendiniz forum görevlilerine vermediniz mi?
    "Ayrıca, yukarıda ki forum kurallarının ilk ihlallerinde bilgilendirme amaçlı kullanıcılara yapılan "Kural Hatırlatma" uyarıları veya başlıklarda ki yönetici mesajları birer uyarı niteliğindedir. Bu uyarıları dikkate almayan kullanıcılara forum kuralları gereği yaptırımlar uygulanabilir."

Forumu kullandığınız zaman bu kurala uyacağınızı beyan etmiş bulunuyorsunuz. Şimdi forum kuralalrı ne derseniz Buradan ulaşabilirsiniz.

Kaldırmasaydım 2 yıldır burada olmazdım sanırsam, siber zorbalık, küfür, hakaretlere maruz kalmazdım!

ateistkeci, Minerva ve CØMPĀ₦ЄRRØR bunu beğendi.
  12. Zirkon06

Zirkon06 User

Sen caz yapma,şu an burada hiyerarşik olarak senden üstün ve üstün perdeden konuşma hakkı var. Banı yedikten sonra daha iyi anlarsın.

13. 2RohanT6

2RohanT6 User

İzin vermek mi ? O saçma kuralları kaç kişinin okuduğunu sanıyorsunuz. Her bin kişiden biri mi belki ama o bir kişi ben değilim bu tür şeylere karşı tavrım next next nexten ibarettir

14. theanger33

theanger33 User

Orta düzey bir gemiyim ve zeta kapısı yapıp gelişmem gerekiyor bu benim için çok önemli , kendimi haftasonularına hazırladığımda da hüsranla karşılaştım 2 haftadır şu son 3 4 günde de aynı şekilde ama hiçbir zaman buradaki moderatörlere çıkışmadım siz gibi.Bence siz şunu görmek istemiyorsunuz sen evinde oturup giremediğin oyuna dert yanıyosun onlar aynı dertten muzdaripken bir de tonlarca sen ben gibi insanla uğraşıyor. Benim sitemim üst mecradaki bu işi çözebilicek kesime , bu kadar yollanan rapor varken har dosyaları yollamadan tut forumda 100 150 sayfa dolusu şikayet oluşmasına kadar. Ama adam akıllı uğraşmadıklarını emek harcamadıklarını hissediyorum ki bize değer verilseydi bu işin telafisi olurdu zaten, bu yapılan benim gözümde ayıp hatta çalmanın legal hali gibi bir hal aldı biz para harcayıp oyuna giremiyoruz ve 3 haftadır düzelmiyor.

15. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Konu sahinin konusunu daha fazla dağıtmayalım.

yarın ki bakımın sorunu çözmesin bekliyoruz, akabinde de oluşan kayıplar için telafi verilmesini.

Themis. bunu beğendi.
  16. coronanın etkisiyle bu aralar genel merkezde yeterince teknik personel olmayabilir ondandır bu sıkıntılar belki de....

17. theanger33

theanger33 User

öncelikle yarınki bakımın başlangıç saati 9 mu ve yarın bakım olacağı için sabah 6.30 reseti yine de atılıcak mı çünkü genelde 6.30 resetinden sonra girebiliyorum oyuna

18. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Bakımın başlangıcı için TSİ ile 09:00 planlanmaktadır. Aksamalar, gecikemeler olabilir, ama takriben 1 saat sürmesi beklenmektedir. Bu bakımın normal sunucu resetine etkisi bulunmuyor. Sabah sunucu reseti her zaman olduğu gibi olacaktır.

19. eveet yine tr2-3 yine yeniden bağlan :( bu arada space cup 2018 etkinliği geliyor yazıyor 2020deyiz :)bari açıklamaya 2020 yazaydınız :)